Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana i zmeczona

jestem w ciazy, potwornie sie czuje

Polecane posty

Gość zalamana i zmeczona

we wtorek zrobilam test, wyszedl pozytywny, fatalnie sie czuje, ciagle brzuch mnie bardzo boli, w nocy sie bdze tak mnie boli:( czy to normalne?

Gość zalamana i zmeczona
:(

witaj w klubie... ja jestem w 7 tygodniu... po prostu umieram cała noc tylko sie rzucam po łózku bo co uda mi sie zasnąc boli... nie moge jesc bo boli mnie zołądek, nie jeem tez mnie boli, do tego przez 3 dni mialam biegunke... no po prostu juz mam dosc... płakac mi sie chce , jestem wredna, nerwowa bo ciezko zrozumiec to komus kto przez to nie przeszedł....

a moj maz uwaza, ze ''na pewno nie jest tak zle i niedlugo minie'' jak to nie jest tak zle?? nigdy tak sie nie czułam okropnie, nic mi sie nie chce.. zasypiam o 19 bo jestem zmeczona, pozniej nie moge spac , wstaje o 5 rano bo juz mam dosc... czy to jest normalne?:(

Tak, to jest normalne. Niestety nic się nie da zrobić i trzeba przez to przejść. Senność jest spowodowana hormonami, które w ten sposób zmuszają mamę do odpoczynku, aby zapobiec nadmiernemu wysiłkowi na początku ciąży. Niestety wszystkie te rewelacje to dodatki do naszego szczęścia:) I tak jak pisałyście to wszystko minie za jakiś czas. Na niektóre dolegliwości są domowe sposoby a na niektóre nic nie poradzisz:( Trzymajcie się dziewczyny, wszystkie mamusie was rozumieją...

a ja zarobiłam test w środe:) pozytywie:) we wtorek ide do gin. @ miałam ostatni 20 września. Ja nie mam żadnych obiaw!!!! zupełnie zadnych!!

to się tylko ciesz:) ja też nie miałam żadnych objawów w czasie pierwszej ciąży a teraz miała wszystko:P to zależy.

to dla mnie dziwne!! w pierwszej ciąży miałam obiawy dletego test zrobiłam a teraz to tylko z braku okresu i 2 kreseczki:P aż się zdziwiłam!!!!

ja staram sie nie nazekac, ciaz abyla planowana... ale czasami mam po prostu dosc... oby to minelo, bo oszaleje:)

Gość zalamana i zmeczona
ja nie planowalam tej ciazy :( nie usune, bo nie moglabym, ale czuje sie beznadziejnie :(

Gość peelle
Witam ja dowiedziałam sie o dwóch kreseczkach we wtorek, niestety zaczynam się czuć tak samo jak przy pierwszej ciąży bardzo źle do tego 2 tygodnie temu zaczęłam staż a dziś wieczorem mój mąż wyjeżdża za granicę do pracy. ciągle mam biegunkę czuję się jak na grypę raz mi zimno raz gorąco i nic mi sie nie chce a i jeszcze strach przed dużymi zamkniętymi pomieszczeniami np. kościół jak w chodzę to odrazu nogi mi sie uginają i wydaje mi się że ściany na mnie lecą.