Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Archibald

Kłótnia rodzinna przez moje włosy

Polecane posty

Gość Archibald

Dlaczego ciągle jestem taką sensacją? Na codzień studiuję w dużym mieście i tam jest jakoś lepiej, ale w rodzinnym mieście... masakra. Co kto mnie mija to się na mnie gapi, rówieśnicy patrzą z kpiną, jakieś głupie gadki się zdarzyły, ale w miejscu studiów też raz tak było. Od pogróżekpo wyzwiska od 'pedała', 'baby'. A dzisiaj już to wszystko osiągnęło szczyt. Mój własny dziadek, którego nie widziałem parę miesięcy na mnie naskoczył z nienawiścią, jak ja wyglądam, jak jakiś jaskiniowiec, hipis, głupol, że jakaś rewia mody :/ Jak się broniłem,że to moja sprawa jak wyglądam to zarzucał mi chamstwo i mówił, że jestem już skończony, przejeżdżając palcem po gardle :/ Potraktował mnie gorzej niż obcy... Nie wiem skąd w ludziach tyle nienawiści z powodu czyjegoś wyglądu. Przecież nikomu krzywdy nie robię, co kogo obchodzi jak wyglądam?

Gość kocham długowłosych
dasz mi swoje gg? :classic_cool:

Gość wrzuc foto swoich wlosow
a twarz zamaluj ? sa dlugie czy tak sciete specjalnie ?

Gość Archibald
Nie są aż tak długie, nie sięgają mi nawet do ramion jeszcze, tzn. z tyłu są dłuższe. Kolor mam naturalny - ciemny blond. Nie wiem o co mu poszło, nagle mnie zaatakował. Nie chcę miec z nim nic wspólnego. kocham długowłosych - a może oprócz tych długich włosów nie ma we mnie nic fajnego? :P

Gość kocham długowłosych
na pewno słuchasz fajnej muzyki, tzn. jakiejkolwiek odmiany rocka... :)

Tylko powyższa moja wypowiedź jest moja. Reszta to podszywy :P Ale po co mam wrzucać zdjęcie? Nie są wydziwione. Po prostu dłuższe, bo zapuszczam. Z przodu sięgają do końca brody, z tyłu mam dłuższe i sięgają poza szyję już.

No tak, słucham ;) Tylko nie mylić mnie z metalem ;) Co innego czasami posłuchać, a co innego wałkować to non stop i robić się na strasznego true metala :P A włosy... kto widział Kurta Cobaina to będzie miał mniej więcej pojęcie. Tyle, że moje włosy są ciemniejsze i trochę krótsze jeszcze.

Gość nie wiedzialm

Gość nie wiedzialm
nie wiedzialan, ze facet z dlugimi wlosami to takie zjawisko:O mi podobaja sie zarowno dlugowlosi jak i krotko ostrzyzeni:) ach, ale kiedys kochalam pewnego dlugowlosego, ach❤️:) nie przejmuj sie.

ale Ty jestes pelnoletni i wydaje mi sie ze masz prawo dedcydowac o swoim wygladzie...Tobie sie to podoba a im guzik do tego...takze lej na to i nie raguj na jakiekolwiek rzucane slowa z ich strony

Łatwo mówić, ale te wieczne spojrzenia i pokpiwiania juz męczą, zastanawiam się nad ścięciem tych włosów. Najwyżej jeszcze raz bym zapuszczał. Momentami wydaje mi się, że mam kilka razy mniejsze szanse u kobiet przez to :D

Gość nie wiedzialm
no nie wszystkie kobiety lubia dlugowlosych, innym to bez roznicy, a inne wrecz kochaja:) nos sie tak jak lubisz.. dziwne te reakcje, u mine kiedys jeszcze w licuem tez jechali po dlugowlosym chlopaku, ale on w ogole byl beznadziejny, wiec tu nie chodzilo o wlosy konkretnie, to byl tylko pkt zaczepny. trzymaj sie;)

eee tam dupa !!!! sporo jest dziewczyn ktore lubia facetow z dlugimi wlosami tylko musisz liczyc sie z tym ze bede w tzw. ,,klimacie'' chyba wiesz o co chodzi :D ja bym lala na opinie innych ...

No właśnie, a ja nie chcę szukać tylko wśród tych w klimacie :P Więc jednak skrócenie włosów tylko przywróci moje szanse ;)

Gość nie wiedzialm
a to rzeczywiscie, powinienes sciac wlosy.

Uwazam ze zyjemy w wolnym kraju i nikt nie ma prawa narzucac ci swojego zdania w kwestji ubierania, noszenia wlosow, mody, muzyki itp. Poki nie wpieprzasz sie drugiemu w zycie to rob sobie co chcesz. Ale jest druga kwestia- moze tobie poprostu nie jest ladnie w dlugich wlosach...? Ja mialam kumpla, taki podszywany metalowiec zdlugimi wlosami. On naprawde wygladal w nich ochydnie! i to nie chodzilo ze ma dlugie, ze wyglada inaczej czy nie wiem jeszcze co. Jemu bylo gorzej niz okropnie (te wlosy mial rzadkie straki) wiec moze u ciebie to dolacza sie do problemu?