Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tell meeeeee

szybkie pytanie... Nadia czy Eliza???

Polecane posty

Gość tell meeeeee

help

Gość duell
Nadia o sto razy ładniejsze :)

Gość tuptak
chyba raczej eliza-nadia -ostatnio straaaasznie oklepane!ochyda!

Gość Nana112
Eliza ale co?:)

Gość only meeeee
Nadia :)

Gość duell
no to co że oklepane?...ważne zeby imię było ładne a nie rzadkie...a Nadia jest ładniejsze ;)

Gość *Magia*
Nadia:)

Gość tuptak
A to,ze (jesli chodzi oimie dla dziecka)np.w szkole w jednej kladie bedzie 5 nadii.u mnie bylo szesc anek i myslisz,ze byly z tego powodu szczesliwe?!

Gość tell meeeeee
no bo z mężem mamy dwa typy i nie umiemy się zdecydować a poród za jakeiś 2 tyg :(

Gość tuptak
Aha-moja kolezanka macoreczke Elize-jest sliczna!

Tuptak nie porównuj Nadii do Anki bo Anka to ładne imie czego nie mozna powiedziec o Nadii:) byłyśmy w klasie 3 i wcale mi to nie przeszkadzalo:) Gdybym miała córcie to tez była by to Ania:)

Gość tuptak
Ale,ja nie twierdze,ze Anna to brzydkie imie!sama jednak przyznaj na 27 osob w klasie-6 Anek to chyba byla lekka przesada! No,a tak na marginesie to juz w ym roku 3 moich znajomych nadalo corkom imie Nadia:-(

Gość tell meeeeee
kurde a ja nie znam żadnej Nadii ani żadnej Elizy :( matko, dlaczego to takie trudne?? :(:(

dookoła mnie też pełno Nadii okropniaste jakieś to imię mi się wydaje i sorki dla wszystkich Nadii i ich mam ale kojarzy mi się to z ukraińską prostytutką:o

Gość ja stawiam na to
mam kota Nadię wiec gdybym miala corke raczej nie wzielabym tego imienia pod uwage, choc podoba mi sie..ale dla kota :) stawialabym na Nine tak z innej beczki ;)

Gość tuptak
Nina sliczne.Nadia-nie powiem rowniez jest ladne,no ale juz prawde mowiac zaczyna uszami powoli wychodzic...taksamojak wszelkie wiktorie,klaudie i oliwie!!!

Gość tell meeeeee
Nina u mnie z .... różnych względów odpada... naprawdę wybieramy między Nadią a Elizą - i już mam mętlik w głowie :(

Gość ja stawiam na to
tez tak uwazam :) mozna fajnie zdrabniac dla dziecka a dorosla Nina nie czuje sie jak dziecko ;)

no to jak Ci mamy pomóc to ja jestem za Elizą chociaż wcale mi się nie podoba ale i tak bije na glowę Nadie:)

Gość ja stawiam na to
kurcze a moze (jak jestes wierzaca) to moze poszukaj w swietych, choc szczerze watpie ze jest sw. Nadia i sw. Eliza ;), pewnie imienniki juz czytalas i wiesz jakie jest znaczenie poszczegolnych imon :) to tez czasem jest przewazajace w wyborze imienia (ponoc imie wplywa na czlowieka ale to chyba tak pol zartem pol serio ;) )

Gość ja stawiam na to
a poza tym moze jak corcia sie urodzi to spojrzysz i juz bedziesz wiedziala ze przyszla na swiat mala Nadia vel mala Eliza ;)

dobra :) to teraz na czarno :D bo było tak.... że od początku ciąży myślałam Nadia, Nadia, Nadia.... a wczoraj mąż mój (świetne wyczucie czasu - tak niewiele zostało) wyskoczył z Elizą... i w sumie spodobało mi się, zrobiliśmy dzisiaj burzę mózgów i sama już nie wiem... postanowiliśmy, że do jutrzejszego wieczora zadecydujemy bo muszę się jakoś nastawić :) no i nie wiem co robić 😭

Gość tuptak
Zrobcie takjak my-dajcie dwa imiona-eliza nadia ...

ja stawiam na to - wierząca jestem i jesli chodzi o wiarę to wygrywa Nadia - to w końcu odpowiednik Nadzieji a więc jedna z cnót :) co do imienników to też wygrywa... Nadia, bo Eliza wyniosła i zadufana w sobie...