Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buntownik_z_wyboru

Czy chłopak kocha dziewczynę czy pragnie jej się dorwać do tyłka?

Polecane posty

Obserwując otaczający mnie świat doszedłem do wniosku, że miłość nie istnieje. Hmm powiem inaczej, może istnieje ale nie jestem tym za co ją uważamy. Moim zdaniem chłopak jest z dziewczyny ponieważ potrzebuje zaspokoić swoje potrzeby. Z czego wynika że chce jej sie dorwać do tyłka. Takie jest moje zdanie. Chciałbym usłyszeć wasze opinie

Gość znam pare ktora jest 4
lata razem i sie nie bzykaja bo maja takie zasady... on na 100% wierny... i co powiesz

Gość znam pare ktora jest 4
normalnie jedzą, śpią, piją... wiec raczej nie umrą :P

Gość ale_o_co_chodzi
swietny temat i takze chcialbym poznac opinie innych!!

Powiem wprost-ja jesli nic nie czuję a spotykam sie z jakąś dziewczyną to wiadomo że zalezy mi na jednym-sex. I rzeczywiście było tak do tej pory. Bycie miłym, jakieś spotkania, zabieganie, troche sexu i kolejny obiekt na horyzoncie. Zupełnie inaczej jest gdy sie zakochałem-kurde dla mnie miłe jest chocby to że budzę sie koło niej, ze mogę patrzeć jak suszy mokre włosy rano, jak uśmiecha się na mój widok... ogólnie dziwnie ważne staja sie pierdoły na które nigdy nie zwracałem uwagi u innych kobiet. Nie musimy uprawiac sexu by być szczesliwym-wystarczy mi że zasypia przy mnie wtulona w moje ramiona-tak wiem, że to sentumentalne i brzmi cholernie naiwnie ale tak własnie że mna jest. Mysle ze podobnie jest z innymi-jak nie ma uczucia to jest jak jest. Jeśli sie kocha to wazne dla nas staje sie dobro drgiej osoby a nie tylko dorwanie sie do tyłka, a buntownik widocznie nasłuchał sie albo wypowiedzi swoich kumpli którym żaden tekst o uczuciach nie przeszedłby przez gardło (wiem jak to jest w meskim towarzystwie-nikt nie pprzyzna sie do takiej słabości jaką są uczucia) albo sam miał jakieś srednio miłe doswiadczenia.

"znam pare ktora jest 4 lata razem i sie nie bzykaja bo maja takie zasady... on na 100% wierny... i co powiesz " te zasady to ozięblosc sexualna, lub nalogowa masturbacja

urodziłem sie z tym przeświadczeniem. Przyjdzie czas kiedy to znudzi Ci się oglądanie swej partnerki gdy będzie suszyć włosy i zmienisz obiekt westchnień :)

Coż-wtedy najprawdopodobniej zostanie cholernie zraniona-i tak-wtedy chodzi tylko o tyłek ewentualnie hołdowanie zasadzie-bawmy sie póki jesteśmy młodzi a na powazne zwiazki przyjdzie czas-wielu takich facetów jest i sam znam kilku. Cóż-takie zachowanei trwa najczesciej do momentu w którym taki kolo sie zakocha-i albo bedzie sobie szczesliwy albo oberwie po dupie i sam zobaczy jak to boli.

buntownik_z_wyboru- znudzi mi sie... widzisz-ja nie kocham jej za wyglad tylko za charakter a ten sie nie zmienia nigdy :) też to kiedyś zrozumiesz gdy przestaniesz mylić krótkotrwale zauroczenia z prawdziwą miłością.

Gość proszę pytaj
upraszczasz to nic złego, że facet chce się dorwac do tyłka dziewczyny, gorzej gdyby wolał dobrać się do tyłka kolegi

Szczerze powiem, że nie wierzę w to, że mężczyźni potrafią kochać bezinteresownie. Tylko kobiety naprawdę kochają, bo my już jesteśmy takie uczuciowe konstrukcje. A facet chce seksu, chce mieć drugą mamusię i rozrywkę. Jak to znajdą, to czasami sami siebie wkręcają, że to miłość i nawet w to wierzą.

Gość mądra kobieta
Co do zasad: ludzie, na prawdę istnieją tacy , którzy mają zasady. A z braku seksu nikt nie umarł (choć wielu zgorzkniało i wścikło się) A kontynuując główny wątek Rockera: jest pewna nadzieja, że się sobie nie znudzą - a to, jeśli bardzo im zależy i jeśli mają charakter, jeśli obydwoje zechcą się starać, zeby się sobie nie znudzić i być na siebie otwartymi. Ale to już jest cholernie trudne.

Gość olejzpierwszego
Moim zdaniem chłopak jest z dziewczyny ponieważ potrzebuje zaspokoić swoje potrzeby - a kobita to po co ?? idz se strzepnij dizewczyno.... naprawde czarno widze twoja przyszlosc patrzac na ten topic... pewnie kazdego przestraszysz

Gość
wyszłam z kąpieli => kobiety kochają bezinteresownie :D :D :D Oj umarłem.

Gość
wyszłam z kąpieli => kobiety kochają bezinteresownie :D :D :D Oj umarłem.