Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już samotna

toksyczny zwiazek

Polecane posty

Gość już samotna

zerwałam z chłopakiem, nawrzucałam mu,że jest obojętny,ze nie okazuje mi miłości,ze wogóle mu na mnie nie zależy a po 15 minutach zadzwoniłam zeby do mnie przayjechał :( niewiem co robić,kocham go,ale dłużej tak nie moge, :( pomocy

Gość facet nie wytrzymal
kocham :) fajne naduzywane slowo :) jak nie ten to inny, prawdziwa milosc to niekoniecznie ta pierwsza:) jak mu nawrzucalas widocznie mu sie nalezalo, obojetnosc oni wszyscy maja w genach!

Gość już samotna
ja jestem strasznie wrażliwą kobietką, potrzebuje miłości on mi jej nie okazuje tak jakbym ja tego chciała, kłócimy się wczoraj minął kolejny miesiąc jak jesteśmy razem (w grudniu 2 lata) a on nawet do mnie nie przyjechał, co prawda chciał,ale dopiero wtedy gdy powiedziałam,że dzisiaj 2 i czułam , że to takie wymuszone było,wieć powiedziałam,zeby nie przyjeżdzał. teraz to już zadnego miłego słowa od niego nie słysze, dawniej mówił mi "Kochanie,Cukiereczki,Najdroższa... " teraz jest oschle i po imieniu :( nie mówiąc o tym,żeby zrobił mi jakąs niespodzianke jak to dawniej byłom,symboliczne róże... NIC POPROSTU. jest taki oschły,nawet w łóżku już tak nie szalejemy jak rok temu... wtedy byliśmy tacy zakochani a teraz on traktuje mnie jak powietrze :( dzisiaj mu nawrzucałam,powiedziałam,ze go nie chce,żeby szukał sobie innej a po 15 minutach zadzwoniłam,żeby pryjechał... Kocham go , ale już nie moge tak wytrzymać, czuje sie samotna, nie kochana, brzydka i wogóle :( POMOCY ;(