Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lederanda

NIE PIC W CIAZY TONIKU- SZKODZI!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość lederanda

tak , lekarka mi powiedziala, zawiera jakies substancje szkodliwe dla rozwoju plodu

Gość ajrisss
oj dajcie spokoj. siejeie panike i nic wiecej. ja jednego dnia mialam taka ochote a tonik, ze wypilam cala butle, a bylam w ciazy. generalnie jakby sie bardziej przyjrzec to wszystko szkodzi - kazdy produkt spozywczy jest naladowany roznymi E. chodzenie po ulicy tez szkodzi, bo przeciez wdychasz spaliny. no chyba ze mieszka sie w rezerwacie i zywi owocami lesnymii - choc to tez nie, bo sa na nich jaja tasiemca bablowcowego

Gość zawiera chininę

tonik zawiera chinine ktora powoduje skurcze macicy w ciazy nie pic!!!

Gość mamuńka
popieram, ja od poczatku ciazy nie wiem co to jakikolwiek gazowany napój

Gość reniferek83
Połóżcie się i leżcie,bo chodzenie ciązy szkodzi.Wiem,że tonik akurat jest szkodliwy,ale herbatka też witamin nie zawiera.Myślicie,że jak pijecie te soczki kubusia - to dbacie o siebie.Dobre.Mój mąż pracował przy tym i widział jak to się robi i na pewno nie jest to naturalny sok zapewniam was.Ja miałam w ciązy ochotkę na colę i co z tego,że czasem sobie ulżyłam.Urodziłam dwoje zdrowych i dużych wagowo dzieci - natomiast moja koleżanka przesadnie o siebie dbała, na wszystko uważała i co dziecko urodziło się malutkie i chorowite.Przestańcie kobiety z tą przesadnością - co złego jak ktoś napije się gazowanego najwyżej go spuszy,ale wad u dziecka nie wywoła co innego alkohol,ale to już inny temat.