Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoccccccccccc

co robic zeby żona czuł ze ja kocham

Polecane posty

Gość pomoccccccccccc

Gość jkvhfjghsrgfrdsjkfvld
kupuj jej kwiaty ot tak

Gość pocałować jak wychodzisz
Zawsze jak idziesz do pracy pocałować na pożegnanie. Zadzwonić w ciagu dnia z pracy (jeśli masz taką możliwość) i pogadac z nią, nawet krótko. Czasem porwać gdzieś po pracy. Zaopiekowac się waszym dzieckiem, gdy wrócisz z pracy, by ona mogła przez moment oderwać się od dziecka. Z własnej woli czasem samemu pozmywać, by ona nie musiała cię o to prosić za każdym razem... Mój to robi i wiele innych rzeczy :-) Kochany jest. Można dużo pisać co robić. My mamy wypracowane swoje sposoby i "zwyczaiki".

Przynoś jej kwiaty, rób sniadania do łóżka, otwieraj jej drzwi i przepuszczaj pierwszą, opiekuj sie nią, bądz miły, mów jej że pieknie wyglada, pytaj czy czegos sobie nie zyczy, ugotuj obiad pprzynajmniej co jakis czas, potem zmyj naczynia a jej zaparz herbatke z cytrynką, zorganizuj kolacje przy świecach, zaproś ja do kina na jakies romansidło :) powinno zadziałac :)

Gość a prezent na imieniny
wymyśl wcześniej, a nie kupuj w ostatniej chwili - bo to widać, gdy prezent jest z łapanki, bo trzeba :-O

Gość przytul min 6 razy dziennie

Ale chodzi o to żeby zrobił tak przynajmniej od czasu do czasu, sama bym nie wytrzymala gdyby mój tak koło mnie skakal:) ale od czasu do czasu może sie wykazac w ten sposób :) Bezedury - a co Ty robisz żeby Twoja kobieta czuła że ja kochasz ?? Czy nie to samo ??

Gość zrób jej maleństwo

Gość jak jest wnerwiona
i każe ci byś wyszedł to zostań i ją przytul mówiąc, że ją kochasz wytrzymaj nawet jeśli jeszcze raz w złości powie byś ją zostawił nie od razu, ale za chwilę to przyniesie niespodziewane poprawienie jej nastroju :-)

Gość neonkaaaa
jak ją kochasz to ona to na pewno czuje.......a miłe gesty to buziak na dzień dobry, telefon do pracy, pomoc w domowych obowiązkach, miły uśmiech i spojrzenie, buziak w czółko na dobranoc ;)

Przytulaj nawet jak nie będzie za chwilę seksu.

Gość wsciekla
mow jej komplementy kup czasami kwiatka i co najwazniejsze .....zaskakuj chlopie badz pomyslwy kobitki to lubia

No i podstawa to poczucie humoru - rozbawiaj ją :-)

Gość kkkkkkkkoooookkkkkk
zawies dzieci do babci (jak macie) a ją wes na romantyczny wekend w góry nad morze zrób wszystko zeby czuła sie wyjatkowa

Gość i co jeszcze można zrobić

Najpierw się dowiedz jaki sposób okazywania uczuć twoja żona lubi.W sumie to obciach jeśli jeszcze tego nie wiesz:O Wprowadzanie na ślepo porad ,których Ci tu udzielą może zaszkodzić zamiast pomóc.

przytul min 6 razy dziennie i pocałuj 14 razy /dzien obejmij 25 razy/dzien powiedz kocham 34 razy/dzien dziwie ze zadajesz takie pytania...?

Gość wobraź sobie mała
i ty głupiutki misiu, który nie masz żony, więc skąd niby masz wiedzieć jak to jest gdy się ją ma, że jest mnóstwo mężczyzn nie potrafiących okazywać uczuć własnym żonom mimo, że je kochają :-O I dobrze, że facet pyta - lepiej późno niż wcale. A skoro niedźwiedź tak okazujesz miłość jak napisałeś to nie dziwię się wcale, że tamta panna cię rzuciła tak nagle i wolała polecieć w świat z takim kto ją kochał i umiał to pokazać :-P

Gość dfgdfgd
heh ale to jest prawda, jak kobieta jest na ciebie bardzo zla, i mowi daj mi spokój, idż sobie itp. wtedy absolutnie nie mozecie wyjsc i jej zostawic samej:) trzeba jej wtedy nadskakiwac... probowac przytulic itd:) przepraszac do skutku, nawet kilka dni:) pozdr.

Gość dfgdfgd
Jak sam narozrabiasz masz jeszcze czelnosc sie zloscic:/ to nielze heh... Wspolczucie dla Twej kobiety:P

wobraź sobie mała i ty głupiutki misiu, który nie masz żony, więc skąd niby masz wiedzieć jak to jest gdy się ją ma, że jest mnóstwo mężczyzn nie potrafiących okazywać uczuć własnym żonom mimo, że je kochają I dobrze, że facet pyta - lepiej późno niż wcale. A skoro niedźwiedź tak okazujesz miłość jak napisałeś to nie dziwię się wcale, że tamta panna cię rzuciła tak nagle i wolała polecieć w świat z takim kto ją kochał i umiał to pokazać ...masz pelne prawo zreszta jak kazdy tutaj na tym forum interpretowac pewne sprawy na własny uzytek:D ale dla twojej informacji podam ci ze panna okazała sie straszna materialistka...i z brakiem przeswiadczenia o moich uczuciach raczej nie miała problemu... a co do okazywania uczuc obecnej partnerce to wyobraz sobie ze mam teraz taki układ z nia...ze słowa w tym zwiazku sa zbedne bo tak sie składa ze ona czuje to czym ja obdarzam:D i smiesza mnie zapytania faceta ... co robic zeby zona czuła ze ja kocham... podchodzi mi to pod pewna kwestie pewnej kolezanki ktora spotyka sie zkolesiem 4 lata a ten zapomniał dac jej na walentynki kartki a tylko ja zabrał na wieczorna kolacje .... a ta wariatka zastanawiała sie czy on ja jeszcze kocha...?

autorze nie znamy twojej kobiety więc szansa że doradzimy ci trafnie jest niewielka. ja się czuje najbardziej kochana, gdy mój tż przynosi mi książkę, a wyznań i kwiatów nie znoszę. problem z kobietami jest taki ze każda czuje się kochana w innych okolicznościach. macie przerąbane bo każdej trzeba uczyć się od nowa :P z rad które tu padły tylko rada bycie gentelmenem wydaje się być w miarę uniwersalna (choć jeśli twoja zona jest wojująca feministka to i to się może źle skończyć :P). ja bym radziła po prostu spytać. powiedzieć że zależy ci żeby się czuła z Tobą jak w raju więc chciałbyś wiedzieć co dla niej oznacza raj. pytaj się jej wprost co lubi, na co ma ochotę. i słuchaj uważnie. rób drobne gesty i obserwuj reakcje. powiedz np "chciałbym cię w ten weekend rozpieścić, na co masz kochanie ochotę?". na pewno powie i już przez sam fakt wyrażenie chęci rozpieszczenia jej poczuje się kochana ;)

gwiazdki mojej kobiecie ... robie kapiel w wannie taka jak chce z pewnymi artomatycznymi dodatkami ...i w tym momencie słowa o uczuciach sa zbedne..:D

ja tam w ogóle uważam ze słowa są zbędne i że najważniejsze czyny...ale jak się nie wie co czynić to (jak autor) to nie ma wyjścia najpierw trzeba pogadać :P a kąpiel jak dla mnie pomysł rewelacyjny. ale mam kumple która kąpieli nie uznaje wcale. ja już sobie wyobrażam autora realizującego w dobrej wierze jedną z rad z kafeterii i jego kobitę, która zamiast docenić dostaje szału i zasypuje go wyrzutami że on jej w ogóle nie zna, bo ona kąpieli nie uznaje, nie znosi kruszyć/jeść w łóżku, a od kwiatów ma katar sienny :P tak sobie myślę że kobita to się czuje najbardziej kochana jak jej facet pokazuje ze wie i pamięta co ona lubi :D

Gość thb estoy vivo
Czesc wszystkim. Tak sobie czytam te niby rady, i niektóre z nich ani zrozumiec nie idzie w 90% lipa. A jak zona cie zdradzila a macie wspanialego syna ledwo 1.5 roku, kochany niesamowity........ Ona w domu z malym a ty praca praca i praca później dom syneczek obiad bo zona zajeta jest malym i nie da rady przygotowac nic dla ciebie ,tak naprawde to rozumie ciezko jest ale przecież nikt nie mówił że bedzie łatwo i super. Trzeba dac sobie rade. Uwierzcie mi dla mojego syna wszystko zrobie WSZYSTKO .I DAM RADE.

Gość thb estoy vivo
Dalej ja kocham t.b

Gość thb estoy vivo
Mimo wszystko. Popelnic błąd i zranic kogos łatwo..... Ale wybaczyc kochac i dalej zyc.... To malo kto potrafi....... Peace żono..........

Gość gość
A jak maz cie zdradzil i macie wspaniałe dzieci i wszystko jest dopięte na ostatni guzik? Włącznie z mezem? I co mu sie odwidziało, bo wlasnie brakowało tej relacji, tego zeby to on pokazał, ze zona jest rowniez ważna, ze jest kobieta. I chowasz wtedy dumę do kieszeni dla dzieci. Ale po jakim czasie musisz to sprzątnąć, bo nie zniesiesz tego psychicznie, ze ciebie zdradzil, ze wysilal sie aby zdradzić, kombinował. Ale zeby chociaz raz wysilic sie do zony i pokazac, ze jednak mu zalezy, to nie. I nie mozesz tego znieść, pakujesz mu walizki i czujesz ulgę, on rowniez bo pewnie czekał na to.