Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionatymwszystkim

zostalam oszukana przez perfumerie internetowa

Polecane posty

mialam zamowic sobie prezent na urodziny wymyslilam erfumy J'adore Ch.Diora przyszly ,zbytnio nie znam sie na perfumach ale zapach wydawal mi sie krotkotrwaly ,wiec po ok dwoch tygodniach nie bylo mnie w domu(remont) wysalalam na pewne forum fotki dla potwierdzenia moich watpiwosci i prfumy sa podrobka a kosztowaly z przesylka prawie 300zl ??co zrobic?? jest to perfumeria internetowa istnieje szansa odzyskania pieniędzY?????????

co to za perfumeria?chyba nic z tego nie bredzie bo nie masz dowodu ze to podroba...

mam paragon ,kartonik ...mam powody ze to podroba bo mam prownanie z takim sammy perfumem

Gość moze napisz ___
Dzis rozrabiam pod innym nikiem i nie bede sie ujawniac . Przepraszam za brak polskiej czcionki ale pisze niestety z komputera w ktorym nie mam polskiego windowsa.Do rzeczy: chce przygotowac rubryke o roznego rodzaju oszustwach i dziwnych sytuacjach ponizej wypunktowalam kilka przykladow i BARDZO ALE TO BARDZO Was prosze,jezeli miecie takie badz inne problemy napiszcie do mnie opisujac zdarzenie.Gwarantuje anonimowosc. -agencje matrymonialne (po zaplaceniu nie interesuja sie klientami,umawiaja na spotkania z osobami o zupelnie innym niz oczekiwany profil) -agencje modelek(obiecuja gruszki na wierzbie,wszystko sprowadza sie do zrobienia odplatnych zdjec) -rozmowy kwalifikacyjne(pytania osobiste,np na temat zakladania rodziny,gorzej...propozycje wiadomo jakie) -upadajace i odradzajace sie sklepy(ten sam wlasciciel,inna nazwa-nie uznaja rekalmacji na towar na gwarancji np komputer) -hydraulicy oszusci (ceny z kosmosu za...no wlasnie,za co?) Wszystkie inne sytuacje w ktorych dopuszczono sie oszustwa. Prosze piszcie na pytaniaiodpowiedzi@gazeta.pl

Ale czy gdzieś na stronie jest jasno i wpost napisane, że perfumy są oryginalne? Bo jak nie ma to może byc cienko.. JA bym chyba od razu zgłosiła to na policję, w koncu to działalnosc na wieksza skale a nie pojedynczY przypadek to powinni sie tym zajac