Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanie.........

Mało piję żeby rzadko sikać,może mi się cos stać?

Polecane posty

Rano wypijam dosłownie 2 łyki wody,a potem przez 8 godzin nic.Dzięki temu nie sikam w pracy (nie ma tam WC).Może to czymś grozić?

Gość ana_katia
oczywiscie.. mozesz nabawic sie choroby nerek, bo one nie maja co filtrowac poza tym odwodnisz sie i mozesz dostac zapalenia pecherza i cewki moczowej i bardzo pogorszy ci sie wyglad skory, szczegolnie na twrzy - bedzie szara, bez polysku, szybciej zrobia sie zmarszczki... no i na tym nie koniec...

Gość nie bez powodu zaleca sie
picie 1,5 litra wody dziennie. Płyny oczyszczają organizm, mniejsza groxba kamieni, no i brak wody to mniejsza energia i szybsze strarzenie

Gość Cewka
Zmarszczki malo wazne. Zatezasz w ten sposob mocz przez co staje sie bardziej agresywny dla sluzowek. Gromadza sie rozne toksyny w organizmie bo nie sa wyplukiwane. Nie bede opisywac wszystkiego przez co musialm przejsc bo tez kiedys mi taka sama palma odbila

to gdzie ty pracujesz?biedronka? wez sobie wiadro po farbie i sikaj do niego w jakism kacie...potem mocno zatjkasz deklem i smierdziec nie bedzie...

Dzisiaj drugi dzień tak miałam,jak przyszłam do domu i sie wysikałam to strasznie bolał mnie pęcherz.teraz pije jak smok