Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna odrzucona .....

Do osób które były nielubiane w liceum

Polecane posty

Gość taka jedna odrzucona .....

Czy na studiach coś się zmieniło? Czy nadal jesteście odrzutkami :O

Gość mily twardziel
grunt to być sobą i tym samym być wolnym człowiekiem. Najgorsze to zachowywać się tak jak inni tylko po to aby być lubianym. To świadczy o uległości , zdolności podporządkowania się i braku wolności. pozdr

Gość mercy street
Było tak samo.

Gość blimbammmum
ja byłam lubiana w podstawówce niezbyt lubiana w gimnazjum i b lubiana w liceum wiec nie wiem moze to jakos falami idzie xD

Gość Nie martw się będzie dobrze
bylam lubiana ale nie przepadano za mna w szkole podstawowej, z powodu ubostwa w jakim wowczas zylam, to bylo bardzo smutne, na szczescie przyjaznie mialam i do dzis one sa a osoby ktore mnie odrzucaly bo mialy awersje do dzieci z biednych, patologicznych domow- dzieki swoim mamusiom madrym, dzis sie za siebie wstydza wyroslam na fajna i lubiana osobe, ktorej zycie odplacilo podwojnie za krzywde i przykrosci Ja zawsze bylam soba i cenilam sobie szczerosc, przyjazn, czesto wynikaly konflikty w szkole bo jak jedna zołza nielubila drugiej to chciala zeby stanac po jej stronie a ja nigdy nie bylam falszywa i czasami zostawalam sama bo uwazano ze nie mozna lubic wszyskich a ja uwazam iz mozna- szczesliwy ten co ma min 10 przyjaciol i to jest prawda

Gość Nie martw się będzie dobrze
bez minimum mozna miec jednego i wielu przyajciol i sa one tak samo wartosciowe

Gość ja raczej nie bylam lubiana
bo sie bdb uczyłam, nie wagarowalam, nie sciągałam, nie wpsywalam lipnych stopni do dziennika, nie piłam, nie paliłam, nie pisalam lewych zwolnien . Uczciwosc niestety nie jest popularna w przecietnym spoleczenstwie. Na studiach (przyznam raczej elitarnych) wszystkie te cechy byly plusem , mialam mnóstwo przyjaciól, cudownie je wspominam.Liczyła sie indywidualniosc, wiedza, umiejetnosci, imprezowac tez zawsze lubiłam, ale na studiach nikt nie wymuszał palenia i schlewania sie.

Gość hsgeyhs
przestańcie się oszukiwać nie dlatego jest się nielubianym, ze sie nie pije, nie pali, nie pisze lewych zwolnien... tu chodzi o cechy charakteru - można robić to co wszyscy i być nielubianym a można byc całe życie uczciwym i mieć przyjaciół. boicie sie sami przed sobą przyznać że macie nieciekawe charaktery (a moze nawet niemiłe i niepożądane - nie wiem) to zwalacie wine na brak przebojowosci...