Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynka1234

czy tylko czas leczy rany? nie da się inaczej?

Polecane posty

Gość katarynka1234

mija kolejny miesiąc od rozstania...a ja nie umiem sie z tym pogodzic, nie umiem sie pozegnac...czy tylko czas leczy rany? codziennie licze na cud, ktory sie nie zdazy..chcialabym znalezc sposob zeby zapomniec, zeby znow sie usmiechac jak kiedys i normalnie zyc, widze po nim, ze jemu juz dawno przeszlo, bylo minelo..bedzie nastepna...po kilku latach zwiazku czuje jakbym w ogole go nie znala...

Gość czas przyzwyczaja do bolu
ale nie leczy

Gość katarynka1234
byl czas, ze bylo juz lepiej, chyba troszke zapominalam, probowalam...teraz on chyba kogos poznal...i zaczelo sie od nowa, mam nawet wrazenie, ze boli duzo mocniej niz wczesniej.

Gość takaJedna..aa
no ja wiem po sobie. czas LECZY rany!! u mnie to troche dlugo trwalo ale z kazdym miesiacem jest coraz lepiej...ja juz jestem po dwoch latach od rostania !! pare razy nawet probowalam od nowa z nim ale zawsze okazywalo sie ze on sie porpsotu po ra kolejny raz zabawial i nie byl zdecydowany a tymczasem moje uczucia wracaly i konczylo sie ze znwou cierpialam wiec nie polecam!

Gość no ja nie wiem czy czas leczy
rany....moich jak dotąd nie zaleczył :(

Gość katarynka1234
ja w sumie czuje, ze u nas to skonczone definitywnie...bol jest nie do opisania...niech czas juz mija, skoro tylko tak mozna wyleczyc rany