Karola1988 0 Napisano Listopad 5, 2008 nie wiem czy ze mna wporzadku chyba mam jakis dziwny cykl , nie mam doświadczenia i chciałabym prosić o rade Pomoże któras z was w interpretacji?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Listopad 5, 2008 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agna20 0 Napisano Listopad 7, 2008 dlaczego uważasz ze Twoj cykl jest dziwny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ektoplazma 0 Napisano Listopad 7, 2008 Daj temperatury i obserwacje. Sprobuje pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja... i tylko ja... Napisano Luty 5, 2010 A nie lepiej założyć sobie wykres i wszystko zapisywać. Znam do tego darmową polską stronę www.skarbmamy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Luty 5, 2010 Dobra jest też stronka www.fertilityfriend.com Wpisz pomiary i obserwacje, to spróbuję pomóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach