Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thomsky

Jak poznać że kobieta ma ochotę na seks ?

Polecane posty

Gość Thomsky

Pomyślałem że prosto z mostu będzie najlepiej .Mogłybyście się Panie wypowiedzieć ale szczerze.jak się zachowujecie kiedy macie na to ochotę . Podchodzę poważnie do tematu i liczę na szczerość z waszej strony i potraktowanie na serio tego wątku :) ze swoich obserwacji mogę dodać : -nerwowe zachowanie,peszenie się kiedy mówi się o tych sprawach ale to zależy od sytuacji ,kurwiki w oczach , poprawianie włosów znak że dziewczyna chce zwrócić na siebie uwagę ... pozdrawiam

Gość MAŁY DIABLIK
Ja podobno patrzę się w znaczący sposób.:) Ale fakt faktem,że staram się być jak najbliżej ciała osobnika,na którego mam ochotę;)

Gość MAŁY DIABLIK
Przyczepiam się niczym kleszcz.:) Albo tasiemiec.;)

Gość Thomsky
jeśli można z wyższej szkoły jazdy :) można konkretniej z tych mniej oczywistych zachowań mam na myśli np gestykulacja ciałem no proszę bez tej ambicji :;P

Ja po prostu przytulam mojego narzeczonego, caluje namietnie i pieszcze. Lubie pierwsza zaczynac... :)

Gość ja sam ..
jak sie toczy piana to znaczy ze zaraz cie wezmie na ostro

Jeśli patrzy na Twoje usta lub niżej to jesteś dla niej w jakiś sposób obiektem seksualnym. Jeśli patrzy w oczy i wyżej - to tylko lubi z Tobą rozmawiać.

Gość Thomsky
-poprawianie włosów (zwracanie uwagi na siebie i podniecanie się ) -w oczach robią się ..k ... :) -nerwowe poruszanie paluszkami np po telefonie biedny joystic ;P -poruszanie ustami znaczy że dziewczyna ma ochotę na buziaka -brak skupienia kiedy się myśli o głupotach -pocenie się dłoni ? i pod pachami ale to chyba zalezy od poszczegolnej dziewczyny co ;) Zgadza się ?

Gość paczulinka
jak mi się chce to po prostu ściągam majtki

Gość Thomsky
podzielna uwaga u kobiety daje jej duża przewagę nad facetem .Może z Tobą rozmawiać a w rzeczywistości patrzy się gdzie indziej .Niektóre to świetne obserwatorki potrafią na wylot wyczuć intencje faceta. Lubi fantazjować i wyobrażać sobie wiele rzeczy ;) z tym też się zgodzicie ?

THOMSKY-- jak bedziesz smierdzial,i twoj ubior bedzie nie elegancki i do tego nie bedziesz mial gestu i szarmanckich obyczaji to zapomnij juz o sexe z kobietom ktora bys ty chcial, tylko same kaszaloty sie ciebie zlapia;-)powodzenia w podrywie;-)

Gość Thomsky
i dobrze bo czasami takie kaszaloty są bardziej wartościowsze niż pupencje w sam raz na poranną konsumpcję ;P Lubię elegancję ,czasem szepnąć coś miłego jeśli tak na serio myślę ale wszystko z umiarem nie zamierzam wychodzić na pędzla .

Gość lola spod mola
wiruja mi uszy i dostaje wytrzeszca. Czasami towarzyszy tez temu slinotok. Tylko gdyby nie ta trójplazmatyvzna gruźlica odbytu

Gość racja.........
jak mam ochotę to ubieram się na czerwono a jak nie to na czarno.

po tym ze spojrzy sie z pożądaniem na faceta. on bedzie natychmiast wiedzial co ma robic ;)

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mi się wysuwa język, kłapię zębami i mam wytrzeszcz

Gość no to tak...
jak ja mam ochote na sex to uzywam zasady pokazac cycki i wyeksponowac tylek:)

Gość wbrew pozorommm
poprawianie włosów nie świadczy o chęci na sex;O właściwie jak kobiety mają ochotę to jakoś nie muszą się zbytnio wysilać, wystarczy że się przytulą albo pocałują a potem już pozwalają na więcej albo ŚWIADOMIE uwodzą wyzywającym strojem w określonym celu

Gość wbrew pozorommm
albo jak ona przysuwa się blisko i oblizują usta patrzy znacząco - chociaż to też wcale nie musi oznaczać że dziewczyna ma ochotę na sex

hehe no te odwazniejsze to sie potrafia dobierac jak facet do kobiety ;) a te romantyczne to jak Edyta26 napisala ;)

Gość pomarańczlala
Ocieram mocno nogą o nogę, ręką o nogę i całą resztę ciała. No i kurwiki w oczach :)).

Gość gość
ej no co wy,w zyciu bym nie zrozumiał

Oj każda kobieta zachowuje się nieco inaczej, ja np. zaczynam się "łasić" koło mojego partnera, masując go tu i ówdzie ;) Jeżeli jednak szukacie takich najczęstszych oznak to są one opisane na: http://lekidlafaceta.pl/ Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłam ;)

Gość proste i pewne
Trzeba popatrzeć na wargi sromowe i łechtaczkę. Jeśli nabrzmiałe, to ma chęć.

Gość gość bobo
ja dzisiaj mam ogromny apetyt by porządnie przelecieć jakąś kobietę lecz to tylko chęci bo w pobliżu niema żadnej dziurki , muszę zacząć od ręcznych robótek , chyba że jakaś dama się zlituje i otworzy muszelkę bym się nią pobawił.