Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help..........................

pytam bo juz sama nie wiem...

Polecane posty

Gość help..........................

w sobote i niedziele czyli 11 i 12 dnia mojego cyklu kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia, w moim wypadku byl to dzien przed owulacyjny moze nawet sama owulacja, dostalam niby okres ktory trwał od czwartku i skonczyl sie w niedziele z tym ze w czwartek caly dzien mialam lekkie plamienia w sumie moze z 2 plamki brazowe ze mnie zeszły w nocy nic na nastepny dzien do 11 mialam plamienia pozniej do konca dnia okres powiedzmy mi sie troche rozkrecil ale patrzac na to jaki mam normlany to ten był bardzo słaby w sobote juz mialam koncowke a w niedziele koniec... , dzis mija 15 dc temperatura mi nie podskoczyła, co mi sie jeszcze nie zdazyło. Moje cykle trwaja 24 dni i 12 dc zawsze mam skok i to dosc wyrazny.. w pierwszej fazie moje temperatury wynosza od 36,2 do 36,4 a pozniej temperatura skacze od 36,7 wzwyz ... troche mnie to martwi, ze tego skoku nie ma, jajniki kłuja mnie wlasnie od tygodnia po stosunku az do tej pory, gdybym byla w ciazy bylby to 3 tydzien od zaplodnienia mniej wiecej... w sumie zgage mam, brzuch mam wydety czasem mam mdłosci tyle ze to znowu moze byc spowodowane psychika wiec narazie sie nie wkrecam zbytnio... Dziewczyny jak myslicie czy ja moge byc w ciazy?

Gość BMW25
zeby to bylo takie latwe, to kazda z nas dawno by byla w ciązy..nie zadawaj durnych pytan