Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

Do ktorego roku zycia dziecka rodzice musza je utrzymywac?

Polecane posty

Ja słyszalem ze jezeli studiuje to do 25 roku. Jezeli to prawda to czy 19letni chłopak moze zarzadac od rodzicow alimenty?

Gość eRZZZ
to prawda ale chyba za duzo tv ogladasz bo wczoraj byl taki temat w Sadzie rodzinnym na tvn

Gość stull
Jesli się uczy to może żądać .

Gość xzxcxzxczc
Chcesz zeby cie przygarnac?

Za kilka lat marze isc na studia a rodzice powiedzieli ze jak chce to moge isc ale mam radzic sobie sam. Ojciec to wogóle chce zebym za rok zostal jego pomocnikiem na budowie :-(

Gość zesssssa
mikulka jesli rdzaice maja mal kasy t zaden sad ci alimentw nie da n chyba ze 170 zeta a c t jest? Ty lepiej idz do pracy a nie na dzienne studia b ja rzumiem ze rodzice moga kasy nie miec

Gość a nie mowilam
i najlepiej by bylo zebys zaczal cs rbic, nawet na budzie a studia zaoczne ,a nie byczyc sie jak darmozjad na dziennu=ych

A gdzie do pracy? Zreszta jakby moi starzy nie pili to byli by bogaci. Zreszta czy sa jakies studia medyczne zaoczne?

Gość mnmnmmn
a wezcie si eodwalcie to kazdego sprawa wazne ze chce studiowac a wy pewnei macie tylko moze srednie i zazdroscicie a odnosnie tematu to do 25roku zycia jak sie uczysz

Gość a nie mowilam
ja mam wyzsze i nie zazdroszcze bylam na dziennych ale teraz widze ze moim dziecim chyba nie bede mgla dawac na studia b p prstu ledwo przede z tych nedznych zarbkw a c t znaczy ze gfdyby nie pili? T ile ni pija?

Gość wizzzza
a c tykoles chcesz studiwac? B studiwanie bez sensu t chyba tez nie ma sensu c?

Ja narazie mam 17l. Ojciec sie wkurzyl jak zamiast do technikum mechanicznego poszłem do LO do klasy biol-chem. Martwie sie ze za 3 lata nie bede mogl isc na medycyne. Do tego daleko mieszkam od uczelni med. Do warszawskiej mam ze 3h jazdy autobusem. Moi starzy pija lacznie 8 piw (żubr) i raz na 2tyg. sie nachleja wódka

Gość cccccccsqs
pracuja to pija kurwa co ludzie maja juz nawszytkimoszczedzac jakby mieli kase na studia to by ci dali

Gość a to ja BBBGGG
wlasnie teraz ludzi ktorzy zarabiaj aprzecietnie naprawde neistac na posylanie dzieci na studia

Gość larousse
no to w wakacje do roboty za granice i oszczędzać na studia ;) dasz sobie rade ,powodzenia:)

Gość hhhhhhhhhhh
mozesz tez starac sie na studiach o stypendium naukowe lub socjalne