Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpychajaca panienka

Jak wygląda i na czym polega bycie w związku???

Polecane posty

akceptuje siebie, tzn wiem ze sie i tak nie zmienie inie chce sie mnieniac bo to nie bede ja. przeraza mnie ten ludzki brak uczuc, nietolerancja, gnanie za kasą , denerwują mnie idiotki co sporo zarabiają a i tak maja pretencje do swiata ze za mało, nie lubie ludzi zbyt pewnych siebie, zarozumiałych, chamskich, ludzi bogatych bo przewaznie wyzyskuja i gardzą innimi, ogólnie nie lubie ludzi...

Gość nie smutaj się
to jak chcesz kogos poznac skoro nie lubisz ludzi???

nie wiem:( jestem załamana:(

Gość tak jakos
jak trafisz na odpowiedniego factea to wszytsko sie zmieni... bylam taka sama jak Ty, nawet nie potrafilam nikogo pocalowac, bo zawsze cos co mnie odpychalo sie znalazlo... ale trafil mi sie taki gadatliwy, czarujacy gentelmen ktory przepil przyslowiowa skorupe ;)

sex odpada nie lubie tego...

"gnanie za kasą , denerwują mnie idiotki co sporo zarabiają....... i gardzą innimi, ogólnie nie lubie ludzi" jak uda ci się pozbyć kompleksów to sobie kogoś znajdziesz 🖐️ praca na lata :O też nigdy nie byłem w związku i pewnie nie będę ale mną to się nawet chyba nie interesują.... zresztą z moją nudną osobowością to nikt by nie wytrzymał 🖐️

to nie są kompleksy. Nie lubie tekich ludzi i tyle. nie lubie ludzi, którzy wymyslaja sobie problemiki a na swiecie jest sporo ludzi, którzy nie mają np za co zyc, albo sa chorzy a nie bo mi sie tips złamał

Jaka zgorzkniała stara panna. A Ty w czym tym biednym głodującym dzieciom pomagasz? No słucham? Lepiej Ci, że wyzwiesz kogoś od idiotki, bo narzeka, że jej się paznokieć złamał. A popatrz na siebie :o Z samego zrzędzenia na cały świat głodnego nie nakarmisz, więc w czym czujesz się lepsza od tych \"okropnych ludzi\"?

Gość bedziesz stara panna
skoro nie lubisz ludzi, nie lubisz nigdzie wychodzic, nie lubisz seksu....to nie nadajesz sie chyba na zwiazek. Bedziesz stara panna. bedziesz sama tak jak lubisz, czlowiek jest kowalem swojego losu :) Dlatego nigdy nie chcę mieć jedynaka. A na studiach masz znajomych?? Jestes lubiana??

Gość wenccjiii
Ja swojego faceta poznalam przypadkiem na ulicy jak wracalam z pracy.Wymienilismy sie numerami telefonu i od tego sie zaczelo.Tez myslalam ze bede sama nikogo niespotkam.A tu niespodzianka.I jestesmy razem szczesliwi