Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edi2525

sex w 23 tyg ciazy

Polecane posty

Gość edi2525

Jak to u was wyglada z sexem w 23tyg czy czujecie sie atrakcyjne i pociagajace czy raczej boicie sie zeby nie zrobic krzywdy dzidziowi

najpierw zapytaj lekarza, mój powiedzial ze nie ma zadnych przeciwskazan, i kochalismy sie praktycznie do konca:) córcia przyszla na swiat 14 stycznia a w sylwestra kochalismy sie :) wystarczy robic to w odpowiedniej pozycji ( wygodnej dla obojga) i naprawde jest równie wspaniale jak i przed ciążą:) tez czułam sie malo atrakcyjna ale właśnie dzikei mojemu męzowi, poczułąm sie fantastycznie:) Mąż musi cie wspierac musi mówić wiele milych słów gdy to wszystko robi kobieta nei ma zadnych zachamowań. takze życze miłego kochania się:)

Gość kochałam się do 37 tc
w 38 tc z powodu częstszego napinania brzucha i bólu podbrzusza wolałam unikac seksu, bo plemniki przyspieszają rozpulchnianie szyjki.

Ja w pierwszej ciąży miałam ochotę na sex od początku do końca i czułam się atrakcyjna cały czas. Jestem w drugiej ciąży i pomimo braku ochoty na sex w pierwszym trymestrze teraz nie mam żadnych zahamowań i ciesze się sexem. Wiadomo, że nie każda pozycja mi odpowiada:) O dziecko się nie boję, bo obie ciąże przebiegały i przebiegają bez problemu. A co do wypowiedzi mojej poprzedniczki to ból podbrzusza jest dyskomfortem i może być przeciwwskazaniem, ale samo działanie spermy na szyjkę macicy jest chyba właśnie dobre- rozwarta i rozpulchniona szyjka= łatwiejszy poród, czyż nie?:)

Gość mark-13
nasz zy cie sie zmienilo bez dzieci sex