Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka juz tutaj nie mieszk

CZY NIE UWAZACIE ZE MAM RACJE???DLACZEGO TAKIE JESTESCIE DZIEWCZYNY EH ?

Polecane posty

Heh ,smieszy mnie ta zazdrosc wsrod kobiet .Dlaczego Wy,co niektore dziewczyny,jestescie az tak zazdrosne?Zazdroscicie drugiej kobiecie figury?Wygladu ?Heh,smieszy mnie to naprawde.Gdy ja widze jakas ladna dziewczyne,ladniejsza ode mnie,to po prostu jej to mowie.Ze jest sliczna,ladniejsza ode mnie i ze zazdroszcze jej tego.A mnie zawsze musza takie panny atakowac .Nie chce sie wychwalac ,ani nic z tych rzeczy,ale nie bede tez az taka skromna- przyciagam uwage mezczyzn,uznawana jestem za ladna i mam powodzenie u plci przeciwnej.Ciagle slysze jakies komplementy od chlopakow,natomiast panie musza mnie objechac .Nie,nie jest mi przykro ,a jedynie zal Was.Ale smieszy mnie to.Oczywicie jest rowniez gro z Was takich ,ktore potrafia powiedziec komplement.Ale generalnie zazdrosnic wiecej :( Czy Wy rowniez zgadzacie sie ze mna?Ze kobiety sa zazdrosnice na punkcie urody ?Spotyka rowniez i Was taka zazdrosc?

Gość ejbisi
Dla mnie dziewczyny co chwalą inne dziewczyny nie są całkowicie hetero... przyznaj sie.

Gość a nie mowilam
ja dokladnie tez tak mysle u mnie w pracy jest kilka ladnych kobiet i ok i nie zazdroszcze bo sama jestem ladna ale mam kolezanke z biura ktora nie ejst wg mnie piekna tylko zrobiona i ciagle wszystkich ocenia nie znosze tego

Gość hghhhhhh
tak, poniewaz maja to czego ja nigdy nie bede miała, oczywiscie nie pokazuje tego po sobie, nie krytykuje ich wygladu czy co tylko po prostu im zazdroszcze, nic na to nie poradze

ejbisi - Jestem hetero w 100% .Ale ,gdy widze ladna kobiete(np.moja znajoma),to mowie jej otwarcie,ze jest ladna,ma ladne nogi i ze zazdroszcze jej tego.A nie obrazam jej ,byle tylko mi ulzylo,co robia niektore dziewczyny.Czesto spotyka mnie to na naszej -klasie.Dostaje po 10 wiadomosci od innych kobiet,zupelnie mi nieznanych,nie grzeszacych uroda,ktore pisza mi ,ze jestem taka,sraka ,czy owaka.Ja juz nawet nie reaguje na to i nie odpisuje im na te wiadomosci ,bo szkoda palcow na nie :P . Ale zalosne to jest .Zazdrosne ,ze az zal .

Gość ejbisi
Moze wklejasz jakies swoje mega wyzywajace zdjecia... albo ktos ci zrobil kawal i wkleil link do twojego profilu na kafeterie i teraz jakies debilki do ciebie pisza :P

Gość koszyczek999
dziewczyny kobiety mające właściwe poczucie własnej wartości nie maja z tym problemu jest wiele kobiet ładniejszych zgrabniejszych ode mnie no i cóz super zawsze jak jest jakaś ładna dziewczyna to mówię o tym to normalne jak dla mnie

Nie,zdjecia sa normalne.Ani nie jestem gola (mam fotki robione w parku,w skorze i w spodniach i kozaczkach).Makijazu rowniez nie mam wyzywajacego.Tyle co oczy podkreslone i blyszczyk w kolorze ciala.Znajomi mowia,ze mam sliczna figure i buzke,ze fajnie sie ubieram,mam ciekawy styl,itd.Nie rozumieim tych dziewczyn .Czy nie moga wrzucic na luz?

koszyczek999- Mam tak samo jak Ty.Nie wstydze sie i nie boje powiedziec innej,ze jest o niebo ladniejsza ode mnie.Nie najezdza na inne dziewczyny,byle mi ulzylo . Nie rozumiem dlatego tej zazdrosci u dziewczyn ;/

Gość ankietka ...
To może po kolei ... agnieszka juz tutaj nie mieszk - wiem, o czym mówisz ... niektóre są bardzo agresywne .. np. jedna nastolatka (moja była sąsiadka) wiecznie szukała powodu, aby mnie pobić .. Szczerze mnie nienawidziła ... Raz dziewczyny na imprezie chciały mnie pobić ... i ciągle to nas spotyka ... Oczywiście kiedy idzie para, a facet bez żenady obślinia się na nasz widok ... winna jest tylko ta trzecia .. czyli np. ja .. to mnie się chce wydrapać oczy, a on jest całkowicie niewinny i bezwolny .. :O Długo by opowiadać ... żenada ... :(

Gość koszyczek999
zadrość to uczucie które wypływa z kompleksów i prowadzi do kompleksów ja może nie jestem z wyglądu jakas taka super w sensie regularności całej mej osoby heehheheheh:) ale facetom podobam się bardziej przez moją osobowośc i tym nadrabiam moje niedostatki z którymi jest mi i tak dobrze hehhehehehhe:)

Gość ankietka ...
kolejne ... ejbisi - badania dowodzą, że wszystkie kobiety są bi ... Kiedy oglądają filmy erotyczne reagują tak samo na pary damsko-męskie, jak i na damskie ... Faceci hetero nie reagują podnieceniem na pary męskie ..

Gość ankietka ...
"Kobieta .. pięknej kobiecie nie wybaczy niczego .. faceci pięknej kobiecie wszystko" (tak to jakoś leciało :P) i niestety to prawda ... :O Choć to faktycznie żenujące ... bardzo .. i takie głupie ... :O

Gość a tak szczerze to naprawde
Nieprawda z tym poczuciem wlasnej wartosci :O Ja nie mam go za duzo (:/), a potrafię powiedziec: ładnie wygladasz, ładne masz to czy tamto. Niestety, potrafię tez powiedziec: ale masz dziwne... , co sie stalo z Twoimi ... . Smiesza mnie kobiety, ktore lykaja komplementy jak kluski, mruza dumnie oczeta, nadymaja sie, a krytyke przyjmuja przybierajac postawe "ona mi zazdrosci!!!" :O:O:O Oczywiscie, nie powiem komus na ulicy, ze ma ladne czy brzydkie cos... I na komplementy, i na krytykę pozwalam sobie, kiedy wiem, ze ktoś to przyjmie z godnoscia. Nie powiem nic przykrego osobie, ktora jest zakompleksiona, nie powiem osobie, która wymusza komplementy (ładne mam wlosy, nie? Jestem zajebista, co nie?") czegos milego (tym bardziej, ze czesto takie osoby sa ... no, wiadomo). Co do zainteresowania i komplementow od facetow, to mozna przyciagac facetow osobowoscia (kobieta musi byc naprawde piekna, zeby przyciagac wygladem), a komplementow faceci nigdy nie mowia bezinteresownie.

Ja na szczescie nie mruze oczu na komplementy heh.Dziekuje jedynie i to wszystko :) .A jak mam tlumaczyc takie zachowanie innych dziewczyn?Tylko zazdroscia.

Gość koszyczek999
a tak szczerze to naprawde--> to fajnie że cie na to stac ale na poczucie własnej wartosci nie składa sie jedynie dobra ocena swojego ciała i wyglądu jeżeli stać cie na powiedzenie komuś czegoś miłego bez zmuszania sie do tego to jesteś dobrze ukształatowana takie cechy wpływaja wałsnie min. z poczucia własnej wartości takie jest moje zdanie ale rzecz to oczywiście jest względna

A co do tego pobicia ,to i ja juz mialam taka sytuacje ;/ Na imprezie jakies dziewuszysko(typowa chlopczyca,pijana na dodatek),podbila do mnie i zaczela popychac. Na szczescie umiem sobie poradzic w takich sytuacjach i jej oddalam ,bo panienka myslala,ze sobie nie dam rady ,heh ;p Upadla i tyle po niej bylo - wstala i uciekla .Ale moj chlopak powiedzial,ze jak cos,to mam nie robic nic,a jedynie wolac jego .

Gość ankietka ...
a tak szczerze to naprawde - widać, że nie jesteś w temacie ... Nie wiesz o czym mowa ... Ciekawe jakbyś się czuła, jakby dziewczyna na ulicy atakowałaby Cię tylko za to, że jesteś ... I to wcale nie rzadkie .. Nawet jeśli nie tak fizycznie, to widać, tę agresję w oczach .. to jest straszne ... :O

koszyczek999- Zgadzam sie z Toba :) .

ankieta - Wiem co mowisz :( Ja po prostu jak wychodze na ulice,to juz nawet nie mam zamiaru fajnie sie ubierac,bo to przykre,kiedy widze ta agresje w oczach innych dziewczyn,eh.Wystarczy ,ze ubiore sie jakos fajnie i juz sie zaczyna.Przykre to .Nawet czasem sie boje isc sama ulica ;/

Po jakich Ty ulicach chodzisz? nie przesadzaj,że kobiety są agresywne tylko dlatego że fajnie wyglądasz

Gość ankietka ...
agnieszka juz tutaj nie mieszk - nastoletnia sąsiadka nie była pijana .. a wiecznie ciskała gromami w oczach ... Zresztą jej matka także .. Nienawidziły mnie , jak tylko nienawidzieć można ... Próbowały mnie sprowokować .. czasami bałam się ją spotkać .. bo miałam wrażenie, że stać ją na wiele ... A to było jakieś 100 kg żywej wagi .. :O

Gość koszyczek999
pewnie nieraz spotkałyscie sie z kobietami które mówiąc genrelanie do łandych nie należa a mimo to wzbudzają szybsze bicie serducha u facetów jeżeli mam się poczucie wartośc to emanujesz tym inni tak własnie cie odbieraja oczywiście nie należy mylic tego z narcyzmem:P

*Sami* - Normalne ulice w miescie .Ide sobie i nagle slysze ,,Dziwka idzie'' ,a mam na sobie spodnie i adidasy :( Czy wygladam wiec jak dziwka?Tkaka osoba powie mi to bardzo glosno i jeszcze sie smieje i przez to inni ludzie to slysza i mi jest strasznie glupio :( Takie ponizenie ,eh. ankietka - no to wspolczuje :( Zazdroscily Ci i to bardzo .I musialy sie jakos wyzyc chyba ;/ koszyczek999 - No dokladnie :) Chociaz ja mam poczucie wlasnej wartosci ,a wszyscy odbieraja to ,jako narcyzm ;/ Tzn.inne dziewczyny ,ktore probuja mnie ponizyc ,a ja im odpowiadam,ze i tak im sie nie uda,bo znam swoja wartosc ,a one na to ,,UUu zakochana w sobie'' .

Gość ankietka ...
*Sami* - wierz mi, że wystarczy fakt, że jesteś ładniejsza .. Poobserwuj kiedyś reakcje kobiet na jedną wyróżniającą się urodą.. To się przekonasz ... Oczywiście, że to jest typowe zachowanie dla nastolatek i tych głupszych .. Myślę, że inteligentne tak nie reagują ..

Gość chuda wysoka
Mi np kolezanki ciagle mowia ze jestem chuda jak szkapa i powinnam przytyc bo wygladam niezdrowo. Owszem przy 178 waze zaledwie 57 kg ale smieszne jest to,ze faceci sie za mna ogladaja i nie mam problemow z samotnoscia. Poznalam fantastycznego faceta,ktory jest moim idealem a kolezanki nadal mi docinaja ze moglabym nosic spodnie takie mam chude nogi. Ubiore mini, obcasy...kazdy sie za mna obejrzy a za nimi zaden

*Sami* - Uroda :) I moze nie pewnosc siebie,ale zarozumialstwo. A bycie pwnym swojej wartosci i zadowolonym z samego siebie,to nie narcyzm .