Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwaaaa

Czy ostatnie gta jest juz na kompa? Czy tylko na playstation

Polecane posty

Gość Iwaaaa
Jeju nie podszywaj sie!

Gość Iwaaaa
Ale sie uparles na mnie : p

Gość czarna bulka
Juz reklamowali na kompa, ale nie interesowalam sie jakie wymagania ma.

Gość Iwaaaa
Dzieki czarna buleczko

Gość stary gracz
O a o czym jest najnowsze gta? Grywałem kiedyś pasjami w Vice City w którym wkurzało mnie, że Tomy V. tonie w pierwszej lepszej kałuży, później trochę w następne ( zapomniałem tytuł) w którym murzyn na początku jeździ na rowerze, uczy się pływać a pod koniec lata odrzutowcem z pionowym startem (już sobie przypomniałem San Andreas)

Gość Iwaaaa
To nie dla mnie gra. Nie wiem o czym ta nowa jest.

Gość stary gracz
Koniec spekulacji i plotek, Grand Theft Auto IV zostało oficjalnie zapowiedziane na PC! Wierni blaszakowi fani serii GTA doczekają się najnowszej kontynuacji R*. Cytat: GTASite.pl Dzisiejszego pięknego dnia, firma Take Two, dystrybutor serii Grand Theft Auto, powiedział naprawde ciekawą wiadomość, mianowicie to, iż Grand Theft Auto IV zostanie wydane na PC! Nie, to nie jest żart! GTA IV na PC zostanie wydane 18 Listopada 2008 roku w Ameryce, a 21 Listopada w Europie! Tak więc, wszystkie "przepowiednie" się potwierdziły, a teraz pozostaje nam tylko czekać... Oto wypowiedź Sama Housera, dyrektora Rockstar Games na ten temat: ,,Jesteśmy bardzo podekscytowani wydaniem Grand Theft Auto IV na PC. Cały zespół został dedykowany do stworzenia jednej z najlepszych gier na PC. Gra wygląda bardzo przepięknie, jest super grywalna i nie możemy doczekać się, aby wszyscy mogli w nią zagrać. Zapraszamy niedługo na stronę GTA IV, aby dowiedzieć się więcej!" W tym temacie możecie dyskutować na temat Pecetowej odsłony GTA IV.