Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DO BIORĄCYCH TABLETKI ANTY

Którego dnia przerwy DOSTAJECIE OKRES biorąc tabletki anty??

Polecane posty

To jest tak, żę biorę 21 dni, potem 7dniowa przerwa i któego dnia dostaje się okres? i ile on trwa? np jak dostane czwartego dnia przerwy to potem on trwa tylko 3 dni, czy przeciąga się na te dni kiedy już znow zaczynam brać tabletki??

Gość to zależy
ja dostawałam 3 dnia i okres mi sie przeciągał na nowe opakowanie , a mojej znajomej po 3 dniach się kończył

a jest mozliwosc dostac drugiego dnia juz ??

up

Gość mikola
oczywiscie okres moze sizacząc nawet pod koniec przyjomwania tabletek przed przerwą, w kazdym dniu przerwy jak i na samym początku kolejnego opakowania najczesciej jednak zaczyna sie na początku przerwy :)

Tak jest możliwość wystąpienia krwawienia już w drugim, a nawet pierwszym dniu przerwy. Ja dostaję miesiączkę 4 dnia przerwy i trwa ona około 6 dni, czyli tyle ile trwała przed braniem tabletek anty. Miesiączką trwa tyle ile powinna bez względu na to, którego dnia wystąpi krwawienie.

Gość envie***
aa jka mi sie zawsze zaczynał 1 lub 2 dnia przerwy ateraz jakos jeszcze sienie zaczał to mam sie zaczać przejmowac czy czekac?? doadam ze tabletki biore regularnie i to bedzie juz moje 8 opakowanie i zawsze bylo w mire regularnie...

czyli jeszcze trzy dni masz krwawienie mimo że już bierzesz nasstępne trzy tabletki, pytam bo koleżanka się ze mną kłóci

jeśli do rozpoczęcia nowego opakowania nie dostałas okresu, to powinnaś przed przyjęciem pierwszej tabletki zrobić test ciążowy - maja psiapsióła właśnie miała taka sytuację i okazało się, że okresu w przerwie 7 dniowej nie dostała, bo zaszła w ciążę (przy regularnym braniu codziennie tabletek...) jesli test wyjdzie negatywny, zaczynasz nowe opakowanie wg normalnego schematu...

DO BIORĄCYCH TABLETKI ANTY---> Tak przez 3 dni mam jeszcze krwawienie. Nie jest tak, że 8-dnia zaczynam nowe opakowanie i okres ustępuję. To by było zbyt piękne.:-)

Gość Noctua
Zawsze 4 dzień, niezależnie od rodzaju tabletek.

Gość bardzo ślicznie proszę o pomoc
ja dostawałam 6 dnia przerwy wiec okres trwal jeszcze jakieś 3 , 4 tabletki z nowego listka ;) koleżanka glupoty gada :P

Gość blue agness
Ja zawsze na 5 dzien dostaje i trwa 4 dni

Gość ollinka135
ja zawsze dostawałam 4 dnia i trwał 3/4dni

ja zawsze dostaję 4 dnia i okres trwa 6 dni z tym, że jak zaczynam brac nowe opakowanie to okres zaczyna się zmniejszać w prawie plamienie