Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elebele

jak to w końcu jest z tą błoną? Serio pytam

Polecane posty

jestem dziewicą. Podczas masturbacji udaje mi sie włozyc jednego palca, chyba ze w wannie to zdaża sie że dwa, ale nie za daleko. i teraz pyt. Gdzie ta błona sie znajduje? mam ja czy nie? jak ogladalam filmik to laska bez problemu włozyła sobie dwa palce. Uswiadomcie mnie w koncu.

jeśli nie współżyłaś z facetem to masz marne szanse (zerowe) na to że sama pozbyłaś się swojej błony dziewiczej... I nie pisze się PALCA tylko PALEC!

Gość veda
Tyle już o tym pisano!!! Błona znajduje się u wejścia pochwy, może być różnie zbudowana, nie u każdej tak samo, moze być gruba, cieńsza. Zwykle jest dość elastyczna. Mało prawdopodobne, abys mogła sie sama rozdziewiczyć, palec jest dość cieńki. Ale zdarzają się przypadki rozdziewiczenia przez masturbację, intensywne uprawianie sportu (jazda na rowerze, gimnastyka itp.) a także przez ginekologa podczas badania, czy robienia USG - i to wcale nie jest takie rzadkie. Zazwyczaj przy rozdziewiczaniu czuje się ból i występuje krwawienie - o różnym nasileniu. to nie jest jednak regułą. u mnie obyło sie bez bólu i krwawienia.

Gość ciamcia ramcia
teorie są różne, moja żona twierdzi że była dziewicą mimo wprowadzenia członka (na trochę) i znacznej ilości palcówek. Także jak napisano powyżej, w tej kwestii nie ma sztywnych reguł

Gość gallus fallus
ale macie problemy he he

Gość kisia91
mastrubuj się analnie. Ja tak tylko zadowalam się. Przy okazji uprawiam tlyk oseks analny - błona to wazna rzecz i głupio by było ją tak po prostu stracić :>

Gość aska1234567
dziewica jestes do dnia kiedy nie odbedziesz pelnego stosonku seksualnego tak teoretycznie,ale blone mozesz przebic dopiero za 2 lub 3 razem tak czytalam niech ktos mnie poprawi jak nie mam racje