Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloemetje

Fajny sposob na podryw ???

Polecane posty

Gość bloemetje

Dwa tyg. temu bylam na imprezie urodzinowej u mojej psiapsiolki. I wiadomo...alkochol lal sie litrami. Ja nie naleze raczej do osob ktore duzo pija. Po kilku godzinach poszlam na chwile na balkon aby sie przewietrzyc. Nagle dolaczyl do mnie facet, dosc mocno chwial sie na nogach. Spojrzal na mnie i wybulgotal "Boze, jestes najbrzydsza kreatura jaka widzialem na oczy". Ja sie troche wk..ilam i kazalam mu wyp...alac. Chwile pozniej wyszlam z tej imprezy. Kilka dni pozniej dostalam bukiet ogromnych roz przez poslanca razem z bilecikiem. Na bileciku byly przeprosiny od owego faceta (zdobyl moj adres od mojej przyjaciolki) razem z zaproszeniem na kawe w ramach przeprosin. Ja odeslalam kwiaty z powrotem. Ponownie kilka dni pozniej dostalam list od owego faceta z wyjasnieniem czemu tak zachowal sie na tej imprezie. Otoz napisal w tym liscie, ze zakochal sie od pierwszego wejrzenia i chcial w dosc nietypowy sposob zwrocic moja uwage (co mu sie udalo). Powiedzial, ze nie zostawi mnie w spokoju dopoki nie przyjme jego zaproszenia na kolacje w ramach przeprosin. Boze, czemu ja mam zawsze szczescie do takich debili...

Gość hehhahaheheheha
:D

Gość pozdrawiam
o boze:O, z jednej strony mnie to rozbawilo :D (jego glupota), z drugiej wspolczuje trafienia na idiote... haha nawet sobie nie wyobrazam co on musial myslec walac taki tekst

Gość bloemetje
Fakt faktem byl niezle wstawiony, ale z drugiej strony stara sie aby mnie przeprosic. Zazwyczaj faceci nie bawia sie w jakies wysylenie kwiatow czy pisanie listow

umawiac sie nie musialas, ale przeprosiny przyjac moglas. Gosciu byl pijany, przeprosil cie, wyslal kwiaty, co jeszcze musi zrobic zeby zasluzyc na wybaczenie?

Gość urody nie ma to została duma
i uprzedzenie:D

Gość na mnie by podziałało
Umówiłabym sie z Nim żeby sie jakoś odegrać.