Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdhgkhfkghkldfjhkl

zjeżdzalnia samochodowa-macie jakies fajne liki zeby mozna kupic?

Polecane posty

Gość kdhgkhfkghkldfjhkl

Gość fajny pmysl na prezent

Gość moze jeszcze cos lepszego-ciek
ciekawa tez jestem

nie kupujcie tylko tego badziewia!!!! http://allegro.pl/item473819458_cars_parking_pietrowy_garaz_3_poziomy_4_auta.html kupiłam w tamtym roku na Mikołaja i lipa jakich mało! maleńkie, tandetne, kolory fatalne i zaraz się rozleciało coś okropnego :O:O:O ze wstydu przed małym kupiłam w biedronce normalny 3 poziomowy parking wadera z windą i samochodzikami, chyba za 50 zł, wielki, solidny, śliczne kolory, służy do dzisiaj czasem warto dołożyć 10 zł... i czytać dobrze wymiary...

Gość hehe-najsmieszniejsze ze oni
podaja wyiarty opak owania a nie parkingu ma nadzieje ze beda te waderowskie biedronce

wiesz, niechby to nawt było małe, ale jakoś normalnie wykkonane, ale to wyglądało jak zabawka z dawnego PRL-u..... niedawno kupiłam mu w lidlu też taki mały parking ze zjazdem - ale wykonany super i ładny z porządnym resorakiem razem i kosztował chyba 15 zł.... w ogóle zabawki z lidla bardzo polecam - tanie i super jakość Niemcy znają się na solidnej robocie

Zgadzam się:) Mi też pasują zabawki z Lidla, tylko że ostatnio jakoś rzadko tam są dostępne. Mnie przeraża zalew chińszczyzny... Ale chyba nie mam na to wpływu. Najwyżej nie kupować...

Gość biedroneczkaaaaa
niestety garazów nie bedzie w biedronce ale będa wielkie cięzarówki za niecale 40 zł i wielki zestaw klocków za 90 zł

takie waderowskie garaże są tez tanie w geancie, przynajmniej w tamtym roku było pełno a jak nie to można zamówić w internecie w sklepie wadera przynajmniej człowiek wie, ze bedzie zadowolony w lidlu będzie drewniana kolejka z torami i innymi bajerami za 99 zł widziałam wczoraj plakat jak byłam oczywiście mały sie zagapił, ale ja już nie mam gdzie trzymać tych wszystkich torów i garaży...