Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsdgds

Przyjaciele - topik dla ludzi kreatywnych

Polecane posty

Gość gsdgds

W naszym akademiku jest konkurs na najbardziej śmieszny i fajny filmik, ja i moi przyjaciele bierzemy w nim udział. Mi przypadło zarysowanie naszych postaci, które bedziemy odgrywali, a tak naprawde to chce zebysmy to my byli tymi postaciami, tylko z niektórymi cechami bardziej wyostrzonymi i komicznymi. Napisze wam szkic na 4 najbardziej charakterystyczne osoby z naszej paczki, i prosze o porady i ocene:) Tomek Idealnie pasujace słowo do jego osoby to 'inny'. Ma wysoki głosik zupełnie jak homoseksualny chłopczyk przechodzący mutację, niewyparzonego 'ryjka' (jak sam lubi tym słowem nazywac twarz), a do tego uzywa sformułowan typu 'bąbelku', 'pączusiu z marmoladką', 'ty moje ciasteczko z wisieńką i kawałeczkami czekoladki', 'słoneczko wychodzące zza ciemnej chmury' itp. (ogólnie ma słabość do 'cukierkowych' przymiotników i jeszcze zmiekszania ich). Guru w sprawach mody, zakupy z nim to jak słuchanie o teorii względności z ust Einsteina. Choćbyś wydała 100 tys na nowe spodnie, w których wyglądasz dosc niekorzystnie, nie bój sie - on ci to oznajmi. Nie boi sie eksperymentowac ze stroejm, co jest efektrem tego, ze w co drugi dzien wyglada jak pojebus. Zagorzały zwolnnik maseczek glinianych do twarzy, farby do włosów o kolorzez blizej nie okreslonym-oczojebnym oraz apaszek, szalików, chustek, z którymi praktycznie sie nie rozstaje. Bardzo wrażliwy i czuły, lubi przytulanki i nocne piżama party wraz z oglądaniem komedii romantycznych i obrzucaniu sie popcornem. Dla tych, którzy sie nie skapneli - gej:) a do tego swietny przyjaciel, kompan do długich rozmów i beczeniu na filmach.. JolkaWysoka, szczupła, baaaaardzo bardzo zadbana (a wrecz za bardzo), czasami ma sie wrazenie, ze spedza 25h/dobe na namiurkowaniu sie. Czarne, długie, proste włosy, ciemna (zdarzały sie przypadki, ze spalona) skóra i duzo tapety. Modne ciuszki, bardzo 'sexowne, krótkie i opięte' to jej głowna zasada modowa. Ogólnie atrakcyjna kobieta.Trzeba prosto z mostu przyznać, ze czasami inteligencją nie grzeszy, ale mimo to skoczyłabym za nią w ogień i przeciwnie. Rozumiemy sie doskonale. Ulubione zajecie: lezenia na plazy i spalanie swojej skóry/or wersja zimowa - w solarium. Testowanie nowych fryzur na mojej głwowie; kupowanie karnetu na siłownie, a potem nie chodzenie na nią z powodu 'niewyobrazanego bólu bla bla bla czeogs tam'.Cudowna kobietka i przyjaciółka, bardzo ciepła, oddana i pewna siebie

Gość gsdgds
Agatka Bardzo inteligentna,z lekka przemądrzała, ale bardzo sympatyczna. Rozmowa z nią potrafi 'oczyscic dusze', zawsze znajdzie wyjsce z sytuacji, nawet tej bez wyjscia. Podpora naszej paczki pod wzgledem intelektualnym. Ulubone zajecie: czytanie i kłucenie sie z Jolką Wygląd: Rude, krótkie włosy, zielone oczy, jaśniutka cera, cała w piegach (powaga, piegi ma nawet na nogach!)'niziutka, za cholere nie moze zrzucic 5kg. Ulubiony strój: czarne spodnie, czarny golf. Osoba moze niezbyt ciepła, ale za to z duzym poczuciem humoru, inteligentna, no i...moze pic ile chce, a i tak nigdy nie moze sie upic Michał Moje szczescie i kochanie. Najfajniejszy mezczyzna, ba! najfajniejszy człowiek jakiego w zyciu spotkałam. Bardzo inteligentny, pewny siebie, sexowny, z olbrzymim poczuciem humoru, taki troche błazen i urodzony lider. Czesto podejrzewany o ADHD, czuły i romantyczny (choc nie chce sie do tego przyznac), a w dodatku meski. Strassznie wkurza tekstem 'a nie mówiłem' lub 'ja mam zawsze racje, nawet gdy jej nie mam'. Nie potrafi przegrywać. Świetnie sie całuje i nie tyliko:P no i ma najmocniejsza z nas wszystkich głowe. Ulubione zajęcie: calowanie sie i nie tylko, przekomarzanie ze mną, denerwowanie i przedrzeźnianie Tomka (...w sumie to ie tylko jego, prawie kazdego), rozśmieszanie mnie, prowadzenie samochodu, niebotyczne wrzeszczenie do tv w czasie meczu, zakłady, wyjazdy, dzikie i niezaplanowane przygody Wyglad;przystojny, wysoki, szczypły iumiesniony, z szerokimi barkami i ładnym tyłeczkim:P Duze niebieskie oczy, ciemna karnacja i włosy. Meski, ale mimo to ma cos w sobie z denisa rozrabiaka...

Gość gsdgds
siebie nie potrafie opisac pozostalych tez nie...bo oni sa juz bardziej zywczajni, nie maja w sobie jakis cech 'specjalnych'.

Gość erewrew
Co to za kierunek i rok?

Gość gsdgds
to nie na studia, tylko w akademiku ktos wpadł na taki pomysł

Gość dddfff
O sobie napisz ze jestes dziewica/prawiczkiem ktory szuka tez prawiczka tu jest taki jeden na forum i sie z niego smieja