Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_wiem_nie_wiem

Czy to normalne, ze cipka pachnie?

Polecane posty

Gość nie_wiem_nie_wiem

Witam mam pytanie. Jestem z chlopakiem od pewnego czasu i domyslam sie, ze niedlugo dojdzie do seksu oralnego. Jest tylko jedna rzecz, ktora mnie zastanawia. Czy to normalne, ze te miejsca maja swoj zapach? Nie jakis intensywny, czy odrzucajacy, ale jednak takowy istnieje. Normalnie go nie czuc, ale po masturbacji, palce przesiakaja jakims zapachem. Mnie on nie przeszkadza, ale zastanawiam sie jak to bedzie z chlopakiem, i czy Wy, dziewczyny lub chlopcy [wasze dziewczyny] tez tak maja... Aha, i wyprzedzam zarzuty - myje sie, czasami az do przesady i na nic nie choruje:). ps. to nie prowokacja, bardzo prosze o normalne odpowiedzi.

Gość dr slawooo
bardzo normalne :)jak mu będzie przeszkadzac zapach i smak twojejcipki to szybko zmeń chłopaka dobra rada:)

Gość nie_wiem_nie_wiem
jest to zapach taki jakby paprykarzu a ja nie jem ryb to nie wiem skad to sie wzielo

Gość nie_wiem_nie_wiem
Jakis debil sie podszywa :D.

każda z nas ma taki specyficzny zapach, nie przejmuj się. a co do częstego mycia, to uważaj... częste mycie też nie jest takie wskazane, bo niszczysz naturalną florę bakeryjna, co może doprowadzić do np. grzybicy pochwy :)