Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sen gdzie jesteś

topik dla osób cierpiących na bezsenność.

Polecane posty

Gość sen gdzie jesteś

jak sobie radzicie bo ja juz jestem u kresu, nic mi nie pomaga tabletki, terapie, przychodzi 12, 1, 2, 3 koszmarne myśli, obrazy urojenia... a snu nie ma. chyba zacznę szukać ukojenia w alkoholu - znieczulić się i odpłynąć. wiem że to nie jest metoda ale juz nie mogę. potem ten poranek, zmęczony, z piekącymi opuchnietymi oczami, jakoś mijający dzień, zbliżający się wieczór i znów ta wielka góra, nie do pokonania...

Nie śpij jedną noc i wytrzymaj reszte dnia aż do wieczora. Dzień się pomęczysz i sen powinien wrócić.

Gość dziewannaaaaa
sen... pijemy?

Gość sen gdzie jesteś
niestety nie wraca. wieczorem powraca mi wysokie ciśnienie i szybkie tętno, i ze snu nici

Wrrr.... "Wcześnie" wstawać, nie spać w dzień ... W przeciwnym razie też cierpię na "bezsenność" ... Ale nie znam twoich myśli ...

Gość sen gdzie jesteś
ja wstaję na 8 i nawet jak w ciagu dnia mam kryzys to wieczorem mi przechodzi i się zaczyna

Gość gość
Lekarstwo na taki stan: dwie godziny ćwiczeń po pracy (rower,bieganie,basen, siłownia, fitness - czy co tam lubisz), ale takich konkretnych! Do padnięcia na twarz ze zmęczenia. Potem prysznic, dobra, zdrowa kolacja, żadnego alko. Porządny sex przed zaśnięciem. Rano człowiek się budzi w świetnym nastroju z gigantyczną ilością energii do życia. Wiem co mówię. Sam byłem przez jakis czas w depresji. Po zamówieniu oczyszczenia aury ze strony http://energiaduchowa.pl zacząłem czuć się lepiej i uprawiać sport. Teraz jestem pełen zycia.

Gość marzycielkagość
Witam ! Mój sen kończy się kiedy położę się spać, czuje że mój organizm broni się przed zaśnięciem, chcę usnąć i nie mogę . Nie mam siły żyć ani pracować, męcze się już cztery, pięć lat . Rodzinny lekarz przepisuje już kilka lat tabletki " Nasen " lub dla odmiany estazolan albo hydroxyzinum i nie widzi problemu. Ostatnie Nasen przepisuje mi już ok 1,5 roku śpie po całej tabletce 2 godziny . jestem zmęczona , nie mam siły wegetować w dzień Może ktoś z Państwa miał podobną sytuacje i wskaże gdzie udać się po skuteczną pomoc, będę bardzo wdzięczna.

Gość gość
Po skuteczną pomoc udać się na dwór, dach odśnieżać, 10 razy oblecieć osiedle, pownosić zakupy wszystkim babciom w okolicy itd. Będziesz spać jak suseł.