Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Groteska07

Studniówka, czy maturzyści już o niej myślą?

Polecane posty

Zaczyna się prawdziwy szał... juz dziewczyny poumawiane do fryzjerów, kosmetyczek, makijarzystek, manikiurzystek, wykupiły juz karnet na solarium i szyją sukienki... ja jakoś... hm... Moze dlatego, że aktulanie mam żalobę, wcale o studniówce nie myslę. No ok, myślę sobie jakby się tu uczesać, jakie suknie są teraz modne, ale hm... jakoś tak daleko to wszystko jest jeszcze dla mnie. Z racji tego, że powoli powinnam się zająć tym etmatem, pytam was dziewczyny, jakie fryzury planujecie, jakie sukienki i jakie zabiegi przed studniówką robicie już dziś... (ja ćwiczę, bo troszkę chcę schudnąć:P)

Gość o jejku jejku jejku
Ja tez mam studniówkę!;) Najstarsza klasa 4 :D Ale wiesz,tez jeszcze tak nie myślę o niej. Hmmm co prawda sukienkę już wiem jaką będę miała! Do fryzjera się nie wybieram,pięknie uczesze mnie kuzynka:) Hmmm na solarium to pochodze przed samą studniówką,zapisywac sie nie muszę,salon kosmetyczny i solarium mają moi rodzice.Wiec tym sie nie przejmuję. Chociaz szczerze powiem umalowac się wole sama! Naprawdę:) Zawsze mi się podoba.A kosmetyczka...zbyt czesto chrzaniła mi makijaż!:)

ja też mam studniówkę :) Ogólnie już sprawy organizacyjne ruszyły wielką parą Od grudnia będziemy chodzić na próby poloneza.. menu ustalone i takie inne bzdety kwota myślę że nie jest duża bo 240 zł od pary, a jak jest u was ? I kiedy macie studniówkę? Bo ja 8 lutego (w niedziele :O )

Gość o jejku jejku jejku
Ja mam studniówkę 31 stycznia (sobota) a w niedzielę 1 lutego mamy poprawiny. Kwota to 200 zł od pary, studniówka odbywa się w ogromnej hali w szkole,tak jest od zawsze! Nio i tak jest fajnie! Wszystkim pasuje! Menu bedziemy dopiero ustalać! Wystrój hali to "miasto nocą" -Las Vegas. Więc zapowiada się obiecująco!:)

Gość jaras133
ja mam za soba i poszlo ponad 0,7 na pare:D

Gość pannna em
ja też mam studniówkę. 14 lutego :P

A u nas koszt wstępny to 350zł od pary!!! nie wiem na czym oni tak policzyli, ale sporo wyniesie nas katering... Studniówka na ogromnej hali sportowej tak jak u was, dekoracja jest urządzona przez nas i póki co najbardziej prawdopodobny temat dekoracji to \"miasto nocą\". Fajnie bedzie to wygladało, ale dopiero jak się zgasi swiatło, a że polonez jest tańczony z zapalonym, to troche lipnie bedzie. Studniówkę mam 1lutego (w niedzielę), a od drugiego już są ferie, więc przynajmniej się wyśpię;P Co więcej to ja od dziś zaczynam chodzić na solarium, stwierdziłam, że trzeba coś ruszyć w tej sprawie, bo jak znam siebie wpadnę w panikę (podniecanie się) tydzień przed i nic nie zrobię potem z sobą... a i nie wiem czy już pisałam, ale ostro ćwiczę, bo co nieco trzeba zrzucic;) nie mam pomysłu na suknię...

ja miałam jakieś 6 lat temu :) było rewela...ale nie srałam sie tak jak to sie teraz dzieje. Sukienke pozyczyłam dzien przed, buty kupiłam 2 dni przed czesałam sie sama. Zadne solaria tipsy makijaże u kosmetyczki nie wchodziły w gre...teraz to ponoc limuzynami jezdza na studniówki:o

Gość kasik1984
Z tymi studniówkami to zawsze dużo zachodu. Ledwo rok szkolny się zaczął a już wielkie planowanie itp. U mojej siostry już wybrali salę, catering, tylko jeszcze zespół został. Wszystko też pewnie będzie z 200 zł kosztowało od osoby. Jednak na catering znaleźli ofertę tańszą niż w zeszłym roku, a mianowicie firm z pod Lublina - Mobilna Karczma Graf Marina. Po referencjach widać, że forma solidna i sprawdzona, oby na studniówce też się popisali:)