Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnanawyspie

Mam prawie 27 lat i świadomość, że...

Polecane posty

Gość samotnanawyspie

już nigdy nie będę się całować... to straszne uczucie... że już nikt nihdy mnie nie przytuli, że nie usłysze kocham... niby jest ok, ale jak sobie pomyślę, że juz nigdy, nigdy... to aż ciarki mi przechodzą po ciele... :-(

Gość czas poplątał kroki
Bo?

Gość nocny...
dół kiedyś minie

Gość samotnanawyspie
nie to nie jest dół, niestety... mam pełną świadomość tego, że już nigdy... po1. dlatego, że odrzucam absolutnie wszystkich, nawet nie daje najmniejszych szans na miożliwość pojawienia się kogoś, bo świadomie zdecydowałam się na samotne życie, Ostatni raz rozmawiałam z jakimś chłopakiem/mężczyzną jakies 3 lata temu, a po 2. po prostu czuję, że już nic się nie zmieni... jak myslę o przyszłości to widzę siebie samą... (wiele juz takich przeczuć mi się sprawdziło) po prostu to czuję... a najgorsze w tym jest to, że nie cierpię z tego powodu, a wręcz przeciwnie, tylko tak jakoś dziwnie się poczułam, że już NIGDY... sorry za chaos

Gość snmoki
A w ogóle kogoś kiedyś miałaś?

Gość skoro świadomie się
na to zdecydowałaś - jak piszesz - to dlaczego cierpisz? Nie podejmuje się decyzji, z których nie jest się zadowolonym przecież.....

>> po liściu.... ehh... Znasz historie, wiesz jak bylo - gdyby sama mnie nie zaatakowała, mimo wcześniejszych pokojowych pacyfikacji, to nie uderzyłbym jej 🖐️

Gość samotnanawyspie
byłam 2 razy w związku (5 i 2 lata) i nie pisze, że cierpię, napisałam przeciez, że wręcz przeciwnie, ale to co poczułam dziś, co sobie uświadomiłam po prostu sprawiło, że poczułam się dziwnie

Gość skoro świadomie się
Ale tak jakoś smutno zabrzmiało...... Zreszta zawsze można zmienić zdanie - więc nic straconego.

>> jakbym była twoją laską i wiedziała co tu wypisujesz to dostałbyś takiego kopa w d**ę , że byś się nie pozbierał... Nie jesteś, bo nie zasługujesz na takiego mężczyznę jak ja :classic_cool:🖐️

ziiieeeewwwww Na takie jak ty nawet nie spoglądam na ulicy, a jak popada to specjalnie wjeżdżam w kałuże, żeby ochlapać 🖐️

Gość GĄSKA
Widać że jestes zorientowany w temacie rąk między nogami nieletnich-sam tak robisz czy tatuś ci tak robił?

Gość ghalalla
to ty super mężczyzna jesteś, gdzie skrywasz swój intelekt?

Gość ghalalla
dobre, i to dwa razy dziennie, tatusia zabrakło i wyzywa sie na klawiaturze

>> to ty super mężczyzna jesteś Nie chwaląc się - tak właśnie jest ;) >> gdzie skrywasz swój intelekt? Skromny jestem i nie lobię się chwalić :classic_cool:

heh Santo taa - nie zasługuję, a szkoda bo jesteś super, im częściej napotykam twoje wypociny na tym forum tym bardziej cię podziwiam ....

Gość ghalalla
hm ciekawa jestem, twoich okularków okrągłego brzuszka i 1.50

Gość ghalalla
zapomniałam o 60

Gość GĄSKA
To pewnie po tatusiu odziedziczył...tzn.ten błyskotliwy intelekt i zniewalający urok osobisty.;)

Ani nie mam brzyszka, ani pingli na gałach, ani 1.5 :classic_cool: Być może was rozczaruję, ale przy moim 188 cm, wysportowanej sylwetce, ładnej buzi :classic_cool: oraz luźnej gadce mam niesamowite powodzenie u kobiet ;) Na razie mam Dorotkę, ale co będzie jutro, nikt nie wie :D