Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to w Waszych związkach wyg

Jak Wasi partnerzy zachowują się zaraz po seksie?

Polecane posty

Gość jak to w Waszych związkach wyg

Często spotykam się z tym, że facet po seksie odwraca się na drugi bok i zasypia. A jak to u Was jest? Mój partner najczęściej się ubiera i wraca do codziennych spraw.

Gość dzastakul
moj mezus sciera z siebie sperme i odpala nam papierosy i tak lezymy, przytulamy sie.

Gość mój tam
przytula mnie,całuje,później wspolny prysznic,czasami papieros i spanie

Idę się umyć. On czeka aż łazienka się zwolni. Idzie wziąć prysznic. Wraca, zapala, potem wskakuje do łóżka i się do mnie przytula. Nie zasypia, bo robi się wyjątkowo rozgadany.

przytulamy się i rozmawiamy potem lazienka i zależnie od pory dnia, spanie albo jakies zajęcia domowe

Gość trtr
Nie wiem bo zasypiam. A tak serio, zwykle naprawdę nie obchodzi mnie to, bo zasypiam po symbolicznym przytuleniu i wymianie "kocham cię". A mój partner albo zasypia, albo wraca do swoich zajęć (idzie zapalić papierosa, gra w gry na kompie, idzie po coś do picia dla nas, ewentualie wysyła mnie do łazienki żebym się umyła). A bo co? ;P

Gość MARGARITECZKA
Przytulanko miłe słowa i spanie dalej to cudowne...

Gość Przed seksem dobiera się do
mnie, całuje, dotyka :) a jak skończymy się kochać ubiera się, czasem cmoknie w usta i tyle. Mógłby chociaż mnie przytulić. Ale ja w sumie zachowuje się podobnie. Brakuje mi całowania na codzień, tzn. żebyśmy sie całowali tak dużo jak kiedys, a nie tylko przed seksem i w trakcie. Muszę przejąć inicjatywę ;)