Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daro842

czy to juz koniec? czy jest jeszcze jakas szansa????

Polecane posty

Gość Daro842

Witam... Niedawno na dyskotece zobaczyłem pewna piękna dziewczynę... okazało sie, że jest to siostra dziewczyny z którą chodzi mój dobry kolega i los sprawił że miałem okazje te dziewczynę (z dyskoteki) poznać... zaczęliśmy pisać ze sobą i nawet kilka razy się spotkaliśmy... to były wspaniałe momenty, zdarzało się nawet że z jej ust padały zdania które facet bierze zazwyczaj sobie głęboko do serca... mówiła nawet ze mam dużą szanse i ode mnie zależy czy ja wykorzystam jak i to ze nie spotkała jeszcze chłopaka który sprawiłby jej tyle radości co ja... myślałem ze jestem na dobrej drodze... po pewnym czasie gdy proponowałem spotkania odmawiała tłumacząc sie ze jest zmęczona dniem lub tego typu odpowiedzi... następnie napisała mi ze możemy sie spotyka ale tylko w relacji kolega- koleżnaka bo ona jest młoda i potrzebuje sie wyszaleć jak i ma dużo nauki w szkole (z tym drugim sie zgodzę bo już ja trochę znam i wiem jak jest)... po tym wszystkim również proponowałem spotkania ale jak narazie tłumaczy sie ze nie ma bardzo czasu... pewna znajoma ktora ja rowniez zna powiedziala ze gdy poruszaja moj temat to ona zaraz sie wzrusza... ta sprawa jest troszke dziwna... proszę o pare zdań wsparcia lub pomoc.... czy to oznacza koniec? czy moze jest szansa aby ja jakos przekonac do siebie? czy walczyc? bardzo mi na niej zalezy...

Gość Kazdyjeden
Moim zdaniem jak baba nie chce to trzeba się wycofać, wtedy albo zatrybi, że jesteś cool albo zapomni. Ty niczego nie ryzykujesz a zachowasz twarz. Olej ją, to działa a do tego nic nie musisz robić:).