Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostakat w kat

mam strasznie maly pokoj juz mnie to meczy

Polecane posty

Gość prostakat w kat

2,5 na ok 3,5 m... no przeciez to jest strasznie malutka przestrzen! ;/ taki prostokat

Gość prostakat w kat
ale ja mieszkam z rodzicami

Gość fijuflsh
Ja mam pokój : 1,3 m x 4 m - mój chłopak pierwszy raz będąc u mnie zapytał, czy to kiedyś była komórka. Myślałam, że spale się ze wstydu :(

Gość maertq
a ja nie mam pokoju wogóle :-( co mam zrobic , powiesić się? :-(

Gość cbxfbvxf
ja mam pokój o podobnych wymiarach i to jeszcze z nastoletnią siostrą, dwa łózka, dwa biurka, i masa mebli do tego masa gratów a na taki mały wcale nie wygląda, wystarczy odpowiednie usytuowanie mebli :)

a ja mam w akademiku niecale 3mx4 na dwie osoby i na dodatek w pokoju trzymam wszystko od rzeczy osobistyc po koesmtyki, talerze,garnki,kompuetr,ksiazki,ciuchy,chemie,lodowke,mikrofale itd itp :o i jakos nie narzekam :P

Gość jaksdbwejfbrj
Hej a może zamiast dużej komody na ciuchy lub dużej szafy wystarczy ci mały regalik do którego dopasujesz pudełka plastikowe np. z IKEA I TAM POUKŁADASZ TYLKO NIEZBĘDNE CIUCHY a zamiast dużo stołu jeżeli taki posiadasz wystarczyłby tylko zkładany z którego nogi się odkręca i zostaje cienki blat i małe nóżki które zsuniesz np. pod łóżko :) są dostępne w IKEA za około 30zł. łóżko Możesz też zmienić jeśli cię stać na mniejsze lub praktyczniejsze myśle że jak posłuchasz mojej rady a posprzedajesz te rzeczy wielkie i zbędne to będzie cie stać jeśli np. w IKEA lub innych sklepach znajdziesz kolor pudeł lub stołu jakiś który ci się niie podoba przystrój go trochę jakimiś fajnymi błyskotkami naklejkami lub poodbijaj na nim swoje dłonie bardzo oryginalnie;) Mam nadzieje że pomogłam ;)))