morelkaaa 0 Napisano Listopad 13, 2008 Od kiedy powinnam zacząc mierzyć temp , żeby sie przekonać, że w danym cyku była owulacja????Od pierwszego dnia miesiączki????Czy jak??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jklkpoi Napisano Listopad 13, 2008 Tak od pierwszego dnia miesiączki, czyli od początku cyklu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelkaaa 0 Napisano Listopad 13, 2008 dziękuję za odp;) a do jakich miejsc najlepiej przyłożyc termomter???Pachy, buzia czy może pochwa???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Listopad 13, 2008 nie od pierwszego dnai miesiaczki moja droga tylko od 6dc, a najlepiej zaraz po zakonczeniu okresu. Najlepiej mierzyc w pochwie :) pamietaj! temperature mierzysz tym samym termometrem zawsze o tej samej porze dnia, odrazu po przebudzeniu, bez wstawania z łozka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morelkaaa 0 Napisano Listopad 13, 2008 lady love od ost. dnia miesiączki????jesteś pewna???ja byłam święcie przekonana że od pierwszego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od pierwsyego dnia cyklu Napisano Listopad 13, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Listopad 13, 2008 Obojetnie gdzie - byle w sluzowce. W ustach w tym samym miejscu lub w pochwie, rano, po kilkugodzinnym snie, bez wstawania z lozka, tym samym termometrem. A kiedy zaczac? Mozna od pierwszego dnia cyklu, ale tez wystarczy od konca miesiaczki..chyba ze je masz bardzo dlugie to zacznij 4-5 dc. Owulacje poprzedza conajmniej 6 dni nizszych temperatur, w dniu owulacji nastepuje charakterystyczne obnizenie temperatury a po niej skok o co najmniej 2 kreski. Podwyzszona temperatura powinna utrzymywac sie az do @, spadek obwieszcza jej nadejscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach