Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izolda22

Ładna diewczyna tak mówią a ciągle sama...

Polecane posty

nie no internet nie padnie....:) JAk co komputer i do Mc Donalda.....:0 Tam maja w razie czego kabelek i można sie podłączyć....:) A moda na sukces...:0 To poważna sprawa....:)

no ja niestety lada moment mjusze zniknąć i pojawie się okoł22...:0 Ale wtedy pociągniemy ten topik do puźnych godzin nocnych.....:)

Tak :) To zwierze mnie wykonczy:( Jej chyba o to chodzi:o Musze sznurkami wiazac drzwiczki bo sama je otwiera :o Obzarła mi juz pół pokoju. To bardzo madre futrzaki :) Ten spryt ma po swej pani :classic_cool: :D

Ja z jedna nie daje rady a co dopiero z trzema:) Specjalnie łapie łapkami klatke i tak nia trzesie az w koncu nie wstane i jej nie wypuszcze :(

ZObacz sobie na ostatnia fotke pod opisem...:0 Ja kupiłam specjslną klatke 1na 1,5 jest większa ma inne szczeble i nie dadzą rady otworzyć same....:)

A jak się napierniczał ze starszym w nocy to musiałam gnoma zamykać w wiklinowym koszyku....:) Ty masz samiczke???

Ha ha :D Tak mam samiczke :) Najgorsze jest to, ze to nocne zwierzaki:( W dzień musze chodzic na palcach by jej nie obudzić bo ponoć bardzo tego nie lubia:) Masz poza nimi jeszcze jakies zwierzaki?:)

no ba 3 koty dwa psy papugi tez dwie wróbla ,kosa i wiewiorke...:0 Ja to ma zoo...:)

Ja mam jeszcze kundla:) Chciałam kupic sobie pajaka ale mama powiedziała, ze razem z nim pójde na pole jak go kupie:) :( Izoldo a ja nadal nie mam programów :( Którego idziesz do pracy? :)

Ja do pracy ide 12...:0 A szukałaś dalek gdzieś o tym o9?? Może coś jeszcze napisali...Bo ja nie czytałam tego do końca.....:(

Ja już 5 :( Izoldo przeczytałam od poczatku do końca :) Kobieta takiemu jednemu powiedziała, ze trzeba czekac... Ale ile? :classic_cool: Ale pusto :( Złoty już tak krzyczał do pózna do PÓZNA a nie ma go :o

no ja też z doskoku...Złoty pewnie skacze,....:0 Po topikach a bulwa trzeźwieje....:P