Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dynu dynu

ROZMOWY W TOKU oglądacie? szok!

Polecane posty

Gość dynu dynu

Gość yogurt yagodowy
masakra :/

Gość świecąca lampka
Czy ta dziewczyna nie widzi jakiego ma faceta! pedofil normalny!

Gość ggggggfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfgfg
o czym jest?????

nie każdy dorosły facet, który jest w związku z nieletnią to pedofil. puknijcie się. choć ja teraz tego programu nie oglądam i nie wiem co tam za przypadki są.

Gość świecąca lampka
a facet który jest dużo po 30 i bzyka 13 latkę to nie pedofil?

Gość yogurt yagodowy
taa dzewczynka 13, on 25 lat starszy.Na pewno nie pedofil :/

Gość ddddsaaaaaa
pedofilem jest każdy pełnoletni, który współżyje z osobą poniżej 15 roku życia i sorry taka jset prawda

a facet mający powyżej 30tki a tylko i wyłącznie spotykający sie 15 tką czy 16tką?

Gość dołączam
16:24 Scout Finch Jedna była 16-latka, co od 4 lat jest z facetem 25 lat starszym od niej, powiedziała, że jak miała 13 lat to poszła z nim do łóżka, bo bała się, że od niej odejdzie i teraz mają 2 letniego dzieciaka... A ona się żali jaki to od jest nieczuły. 16:25 net.ar Rozmowy w toku, Taniec z gwiazdami, teraz albo nigdy tego sie nie da ogaladac nic dodac nic ujac Jeden robi jak sie patrzy ,reszta patrzy jak się robi 16:27 kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pl to ta 13tka akurat pizgnięta, albo jesszcze dzieciak. mój tez nie mało ode mnie starszy, a w życiu nie poszłabym z nim do łóżka z takiego powodu;O

Gość Scout Finch
Czemu mój temat tu wklejono? Nie mam prawa do osobnego tematu?? :(

Gość Scout Finch
No to co?

Gość Scout Finch
Nie wiem, po prostu czuję się pokrzywdzona :'(

Oglądałam wczoraj ale tylko urywki.... dziwne że ten facet do pierdla nie poszedł :o jeśli 16-latka ma 2letnie dziecko to rodząc miała te 14 la więc chyba sprawa karna powinna być wszczęta z urzędu. Obleśny był ten facet :o Smutne jak te dziewczyny potrafią być naiwne - chłopak przekonywał że zawsze na czas wyciągnie, pobzykali się miesiąc i bach wpadka :o Jeśli ktoś chce dowiedzieć się czegoś na temat antykoncepcji to się dowie jest tyle możliwości- prasa, telewizja, internet nawet książki ale trzeba chcieć :o

Gość serfgthy
* Nimfofilia – skłonność mężczyzn do dziewczynek, będących na pograniczu wieku dziecięcego i młodzieńczego. * Partenofilia – skłonność do osób, które nie przeszły jeszcze inicjacji seksualnej. * Efebofilia (od greckiego éphebos – ten który zaczął pokwitać) – skłonność osób dorosłych do osób bardzo młodych, ale już cieleśnie dojrzałych. * Korofilia – skłonność dojrzałych kobiet do homoseksualnego kontaktu płciowego z młodymi partnerkami.

ja wyjsc z poidziwu nie moge coogolnie starszi faceci widza w dziewczynach w wieku do18/19 lat :o a co dopiero w 15/16 latka:o

Gość albooo ta
albo ta 17 latka jak dziecko sie zachowywala( blondi w cekinowej opasce) a jest matka 2 -letniego dziecka :o ciemnogrod

Gość dziewica 2008
ja oglądałam ona ma teraz 16 a on 38 zgwałcił ja pierwszy raz jak miała 13 lat a mówił że wyglądała na 18 ale to bzdura ona sama przyznała że kłamała przed sądem że sama chciała bo by z dzieckiem sama została nie wiem gdzie matka tej dziewczyny i czy wogóle można ją nazwać matką jak dalej pozwala na to wszystko, dziweczyna jest wyraźnie sponiewierana przez życie i znikąd pomocy, szukała wsparcia i uczucia a znalazła własne piekło .