Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość christine

Co myślicie o związkach

Polecane posty

Gość christine

Ta w ogóle i o tych z dużą różncą wieku np. kiedy on jest starszy 17 lat albo odwrotnie?

Gość że przegrali życie
i że ona go i tak rzuci jak on się zestarzej bo baby to suki

Gość gffddssads
ja tez nic o takich zwiazkach nie mysle. a sama bym raczej nie mogla byc z facetem w wieku mojego taty, dla mnie to trąci z lekka pedofilstwem, bym sie dobrze przyjrzala takiemu facecowi co woli kobiety dwa razy mlodsze od siebie

Gość Gabiii
Moj maz ma teraz panne o 15 lat młodszą od siebie....ciekawe kto komu pierwszy rogi dorobi?(Wyjaśniam ze jeszcze maz-niebawem byly maz )

Gość juchaaaaaaa
10-15 lat Gabii to normalnay przedział

Gość Gabiii
Ona bedzie jeszcze mloda jak on zacznie miec problemy z prostata,bole kregoslupa itp.ciekawe czy wtedy nie skusi sie na nowszy model?

Gość gffddssads
gabii najlepiej bedzie jak nie bedziesz myslec o swoim bylym mezu i zajmiesz sie soba. po co zatruwac sobie glowe jakims smieciem?

mi to rowniez nie przeszkadza, kazdy robi, to co chce, jednak wiem, ze sa ludzie naprawde okrutni i wredni i beda zawsze pokazywac swoje niezadowolenie z takich zwiazkow.. moj partner jest starszy o 8 lat, wydawalo mi sie to duza roznica wieku na poczatku, teraz jakby nic nas nie dzielilo :)

Gość hihihihi.....................
ja byłam z facetem o 9 lat starszym i bardzo dobrze sie dogadywalismy ,związek niemal idealny teraz jestem ze starszym tylko o 3 lata i troche mi to przeszkadza ,moj facet zachowuje sie jak duzy dzieciak:O

Gość Gabiii
Masz racje :-) Wiem-wypowiedzialam sie tylko na temat "zapodany"przez autora :-) A ponieważ akurat tak się składa,że myślałam kiedyś na temat różnicy wieku,to pozwoliłam sobie poczynić "osobiste wycieczki" :-)

Gość Gabiii
Dodam tylko ,ze mi nigdy takie związki nie przeszkadzały-naprawde-dopóki nie ranią i nie rozbijają rodzin-sa oki.

miłość nie zna wieku miłość może istniec bez sexu sex bez miłości nie ma wieku

Gość laksjhdg
gabi i tak pewnie ten twoj mąż polecial na sex i jej mlode cialo, watpie, zeby ją kochal. ktos taki niedojrzaly nie potrafi kochac. a ciebie pewnie tez niezle potraktowal :o nie warto zawracac sobie kims takim glowy, zapomniej, przebacz i pobadz troche sama. samej chyba najlepiej jest, szczegolnie ze malo dojrzalych facetow, a lepiej samej niz z byle kim

Gość jenny91
no właśnie, dlatego wiele młodyvh kobiet wiąże się z facetami starszymi od siebie 15 lat i więcej, bo ci w ich wieku to baardzo często szczeniaki. I nie znaczy to,że oni zawsze lecą na młode ciało( ale często:-() a ona na pozycje i kase

Gość laksjhdg
przeciez ktos taki kto zostawia zone i dzieci dla mlodszej to ejst wlasnie dla mnie szczeniak :o to juz bym wolala kogos mlodszego ale rozsadniejszego.

Gość jenny91
tak, taki facet jest napewno niedojrzały, ale nie każdy mężczyzna koło 30 czy 49 ma żonę i dzieci( zakładamy,że jest heterykiem albo bi). Mogą być po rozwodzie albo mogł dotąt nie wiązać się małżenstwem itp. wtedy nikogo nie krzywdzą. Niestety nasze niby tolerancyjne społeczeństwo z góry ich skreśla...

Gość jenny91
I życzę Wam szczęścia!

Gość laksjhdg
ktos dawno po rozwodzie albo samotny to co innego. wiekszosc jednak takich par starszy o 20 lat - mlodsza bierze sie z tego, ze facet po prostu zostawil swoja rodzine ;) dla mnie ktos taki nie jest dojrzaly i kobiety ktore sa z takim facetami sa glupie myslac, ze maja kogos starszego wiec i dojrzalszego

:):) a co do wpisu kogoś powyżej. to prawda, dziewczyny (a przynajmniej ja) wolą facetów starszych od siebie bo rówieśnicy, to szczeniaki i tylko siano w głowie. odrzucają mnie dodatkowo te wąsiki młodzieńcze, pryszcze na pół pyska (a oni tego nie widzą) i te wątłe , dziecięce ciałka.

mój nie mial rodziny, bo nie chciał, był z inną prawie tyle ile ja żyje na tym świecie, ale na tzw ,,kocią łapę'', ślubu nie chce, a i tak wziąć nie może.

Gość laksjhdg
kciukiem to jakis dziwny ten twoje facet... no ale to twoja sprawa

Gość jenny91
dokładnie, nie dość że z charakteru dziecinni to jeszcze wygląd szkoda gadać... Znam taką parę ona 22 lat, on39, nigdy nie żonaty, był w związku poważnym jak był niewiele starszy od niej. Związek przetrwał 4 lata, potem najwyżej kilka miesięcy. Żadnych dzieci, a od kilku lat zupełnie sam. Oni teraz są małżenstwem(jakieś pół roku)jak myślicie to ma szanse przetrwać?Fakt,że on jest trochę dziwny i ma pokręcony charakter, ale ona to szczerze powiedzawszy nawiedzona buddystka i o dziwo świetnie się dogadują

mają szansę, jak sie dogadują i kochaką to mają:) mój też jest pokręcony, ,,łatwo'' z nim nie jest;) a jest cudownie.

Gość jenny91
Myślę,że mają szansę oboje weganie właściwe to greenpace, on należy do jakijs sejty, on do nowego odłamu buddyzmu, ale jak się kłócą, to wióry, wyzwiska i talerze lecą:-P

to tak jak u nas:) też jestem wege (mój nie, ale rzadko je mięso) on ekskomunikowany, starej daty punk, na imprezy nie jeździ, w domu siedzi, a w dupie ogień milion pomysłów na min, w naszym mieszkanku już tyle rzeczy się działo, że hej. a jak kłótnia jest, to szwagier, który mieszka na dole jedzie gdziekolwieek, byleby w domu nie być:)