Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traaaaablaaaa

co myslicie o tych iPhonach???warto kupic

Polecane posty

Gość Mam od roku. bateria ok
Ale ekran pada pomalu

Gość traaaaablaaaa
ja mam motorole V3 i przeklinam ten telefon nienawidze go i nie polecma nikomu;) ale to co sie dokladnie dzieje z ekranem?

Gość wyszłam z kąpieIi
srajPhone to najbardziej przereklamowane gówno w historii elektroniki :o

Gość traaaaablaaaa
mysle jeszcze nad LG prada...czyli chyba wybiore lg jak te iphony przereklamowane;)

Gość fleymance
jako telefon sie nie nadaje do uzycia

Gość Mam od roku. bateria ok
ekran mruga.zawiesza sie. i czasem robi sie ciemny...

Gość może nie powinienem
nie mam i nie kupię. za dużo negatywnych opinii przecyztałem ... Dotykowy panel i ... nieiwel więcej :o

Gość traaaaablaaaa
aha czyli taki bajer na ktorego mozna tylko popatrzec;)no to chyba lg kupie

Gość traaaaablaaaa
a moze ktos mi polecic jakis telefoni taki bardziej nowoczesny ale zeby bateria dlugo trzymala a w tym fachu najlepsze sa chyba nokie;)

Gość bateria to kicha
i tu jes problem ... bluetooth. wifi, gps., radio, filmy, internet, duży wyświetlacz ... baterie padają jak ..muchy .. chyba nie ma wyjątków :o

Gość traaaaablaaaa
nie mowie ze chce zeby bateria trzymala mi tydzien no ale chociaz dwa dni albo trzy

Ja mialam iPhona 2G przez poltorej roku, jak tylko wyszedl na rynek 3G to zmienilam na niego. Jestem bardzo zadowolona! Nic sie nie psuje, a osoby ktore sie tu wypowiadaja to wiekszosc o iPhonie chyba tylko marzy! Jak mozna sie wypowiadac nie majac tego telefonu nigdy!?

Gość traaaaablaaaa
najgorsze jest to ze tych telefonow jest od cholery i wychodza co tydzien jakies inne bajery no musze poprostu poszukac sobie.pojade jutro do media markt i pogladam sobie jakies

Gość może nie powinienem
wiesz co, malutka369 ? tu są opinie użytkowników o tym badziewiu. Mnie nie stac jedynie na wydanie 2000 zł na rzecz, która tyle nie jest dla mnie warta " Wady produktu 1. -aparat tylko 2 megapixele -brak zoomu -brak lampy błyskowej -brak nagrywania sekwencji wideo -brak UMTS -brak wideo połączeń -brak HSDPA -wbudowana bateria -brak javy i flasha -brak GPS -BRAK USB!!! -brak możliwości ustawienia własnych dzwonków 2. To wciąż tylko bezużyteczny gadżet W tej cenie mozna mieć iPoda i parę dobrych telefonów Brak podstawowych technologii w XXIw. (UMTS, EDGE, Bluetooth (zgroza!), MMS) Uciążliwa komunikacja z komputerem Brak Javy albo czegokolwiek na czym dałoby się uruchamiać normalne, ogólnodostępne aplikacje (app trzeba kupować od Apple) 3. Wady produktu Za wadę można uznać dość słabej jakości aparat i brak możliwości nagrywania filmów, ale przecież żaden telefon nie robi dobrych filmów, ani idealnych zdjęć, a jak kogoś stać na iphone'a, to i stać na dobrą kamerę i cyfraka :P BTW- ad. 3 posiadam lustrznakę i dobra kamerę, ale iphone NIE CHCĘ !!!