Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaca V6

Mam problem z masturbacją inny niz wszystkie

Polecane posty

Gość jaca V6

Mam 22 lata, mialem kiedyś dziewczyne i nawet uprawialem z nia seks ale bylo srednio, niestety zerwalismy..i od tej pory wieksze orgazmy zapewnia mi robienie zboczonych fotomontazy w photoshopie, przebieranie sie w damska bielizne i ciuchy, uzywanie damskich dezodorantow, i walenie konia czy tez walenie pod zdjecia lasek z naszej klasy. Z byla mialem problemy ze wzwodem, nie moglem sam jej trafic do dziury.a jak zakladam stanik to staje mi od razu i moge walic konia nawet do 4 razy dziennie ale z reguly robie to 2 razy! Max okres abstynencji to 4 dni po czym wale gdzie popadnie. Czy mam szanse na normalny pod wzgledem seksu zwiazek czy raczej nie, to nie jest prowokacja, prosze o normalne wypowiedzi, a podszywom dziekuje. Wole zreszta wypic browara czy pojezdzic moim BMW niz sie seksic a jak jade to mam w glowie chore fantazje pod co bede dzis walil jak do domu wrocel z powazaniem Jaca V6

Gość kiepska_prowokacja

Gość jaca V6
ja zaakceptowalem, ale pytanie czy jakas laska jest w stanie to zaakceptowac, ps po waleniu natychmiast sciagam te fatalachy i brzydze sie wrecz ich ...do czasu nastepnego naladowania ,,akumulatora;; :/ nigdy na przyklad nie pomalowal bym sobie mordy a tak transwestyci maja..mysle skad to sie u mnie wzielo, bo reszta rodziny jest normalna..

Gość svgrdsg rev
oj kamil

Gość jaca V6
co ?

Gość merrrrr
to jest sexyyyy ;o

Gość jarek chesz tak strasznie
zgadzam sie ze stone. dziewczyna moze to zaakceptowac pod warunkiem, ze jest wystarczajaco inteligentna aby zrozumiec o co w tym chodzi.

Gość r6
prowokacja, BMW nie robiło i nie robi silników V6 ino R6 Także ciulu z Twoim masturbowaniem jest jak z tym silnikiem

Gość merc 123
a gdzie on napisał ze ma taka beme, kurwa czytac nie umiesz do huja. napisał ze ma tylko bmw i tyle .... rece opadaja

Gość r6
napisał, że ma BMW i posługuje się nickiem v6 co jednoznacznie sugeruje posiadanie owego silnika w samochodzie. Wątpliwym jest żeby koleś mający co najmniej 2 samochodyw tym jeden V6 - siedział na tym debilnym forum. Dlatego poddałem w wątpliwość to co napisał. Ja np. jeszcze nie mam V6, dlatego oglądając z żoną Ucieczkę z NY pisze tutaj cokolwiek:)

Gość jaca V6
Buraku mi chodzilo o ilosc CYLINDROW 6 VALVE ,ato rze ukladrzedowy w BMWto wiem..zreszta nie pisze tu o BMW bo to auto takie jak inneale pisze czy z moim sexualnym nastawieniem mam szanse kogos znalezc wiec nie rozmywaj