Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nothing matter

co robicie w niedziele ???

Polecane posty

Gość nothing matter

bo mi od jakiegos czasu nudzi sie jak cholera :/ kiedys spotykalam sie z facetem, ale sie rozstalismy. i chyba cos cierpię na nadmiar czasu... czasem z innymi facetami sie spotykam, ale to zwykle nie jest niedziela. i co tu robic... ileż to mozna chodzic na zakupy

Gość ja gotuje obiad
cos niecos poprasuję jak mam pranie to nastawie zmywarka musowo i oczywiście czeka mnie uczenie się z najmłodszą corką nudna ta niedziela:P

jade do babci do szpitala, przedtem do kosciola :o ogolnie to: czytam ksiazki filmy na kompie ogladam siedze sobie na nk czytam plotki ide na spacer ogladam tv odsypiam maluje sie dla siebie w wolnym czasie i gdy mi sie nudzi siedze na allegro spotykam sie ze znajomymi ide do sklepu albo na spacer z psem sprzatam niekiedy to tyle :)

Gość a nie lepiej..................
poświecić ją na czas dla siebie pomaluj paznokcie zrób sobie oczyszczanie twarzy, maseczkę relaksującą kąpiel poczytaj książkę jest naprawdę dużo możliwości, nie trzeba wcale ciągle biegać po sklepach ewentualnie odciąż mamę i ty zrób objad, zobaczysz jak ci szybko czas zleci :-P

Gość nothing matter
ja chyba naucze swoje dzieci szczekać i aportowac to bede miała rozrywke i smiechu bedzie kupa

Gość ja tez sie powinnam
uczyc, ale po wczorajszej imprezie nadal jestem wolna :)

Gość nothing matter
ja juz pracuje, wiec zadan domowych nie mam, ani uczyc sie nie musze :P obiadów nie lubie gotowac, zwykle jem cos co nie wymaga zbyt duzej czasochłonności najchetniej wybralabym sie gdzies, ale nie mam z kim, a samej mi sie nie chce

Gość a nie lepiej..................
to siedź w domu i nadal się użalaj nad sobą, masz rację to najlepsze rozwiązanie :-P

Gość nothing matter
nie użalam sie wcale nad soba tylko pytam co wy robicie :P jakbys nie zrozumiał/a pytania

Gość brak mi tchu
Mi zakonczyl sie zwiazek,robie sobie wesole fotki i dodaje na n-k. Kazal mi wypierdalac o 5 rano , wyszlam . Dodalam teraz fotke i napisal mi wiadomosc " Piekna fotka" . ;( Ja pierdole nienawidze facetow;(((

Gość millerka
a czemu cie wyprosil z domu??

Gość brak mi tchu
Za to ze zapytalam czy para znajomych jest w siebie zapatrzona !! Naprawdę! I powiedzial zebym wypierdalała! Bo sie slinie do tego kumpla i po to pytam ;( A słuchajcie nie zauwazylam komentarza ktory napisalam kiedys tam do Niego na n-k . I napisalam mu wiadomosc "skasowales moj komentarz?" A on na to ze sie wjebalam i do kogos innego mialam napisac ,ze sie pomylilam!Ja pierdole do niego pisalam !! naprawde nie zauwazylam tego komentarzaaaa;(((((((pisze ze zdechne łajzą!;(

Gość brak mi tchu
uppp pomozcie mi prosze!