Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skinnyman

Mam 180 cm wzrostu i ważę 52 kg -dlaczego?

Polecane posty

Gość skinnyman

Nie wiem, czym to może być spowodowane.Odżywiam się prawidłowo, nie chodzę głodny.Rzadko uprawiam sporty, dlatego tym bardziej powinienem tyć.Robiłem badanie krwi, moczu i kału i też nic nie wykazało.A więc żadne pasożyty nie są za to odpowiedzialne.Macie jakieś pomysły.Ciągle słyszę, jaki to jestem chudy.Acha...jestem chłopakiem :)

Gość skinnyman
Pod ubraniami tak nie widać, ale na basen bym się nie wybrał.Jeszcze kilka miesięcy temu ważyłem 55 kg.Dziwne to trochę dla mnie.

Gość skinnyman
Z tarczycą wszystko w porządku.Tak mnie zapewniała pani doktor.

Gość rącza łania
może to wina kosmków jelitowych odpowiedzialnych za przyswajanie pokarmu. jeśli ich nie ma labo są uszkodzone, to wszystko "przechodzi" przecz Ciebie i nie trafia gdzie trzeba. na Twoim miejscu udałabym się do gastrologa.

no ja mam tylko 3 kg mniej a prawie 20 centymetrów mniej i sama jestem chuda, więc wyobrażam sobie. Nie wiem co ci powiedzieć, lekarz lekarz powinien poradzić. Albo jedz więcej przez jakiś czas, moze nie więcej ale bardziej "energetycznie" :)

Gość rącza łania
http://www.hormonalne.choroby.biz/Cukrzyca na Twoim miejscu zrobiłabym też te badania. i nie ustawaj w szukaniu przyczyny. moze się okazać, ze masz taki typ urody, a wtedy sraj na to co mówią. ja też byłam kiedyś strasznie chuda, i też sie nasluchałam jaka to ja strasznie chuda jestem. aż w końcu zaczełam odpowoadać, ze ja sie sobie bardzo podobam. i się zamkneli;) a ja + przytyam

Gość skinnyman
Dzięki rącza łania.Tak, cukrzycę zrobiłem w pierwszej kolejności.Ostatnio jakieś 9 miesięcy temu.Poziom cukru był również w normie.

Gość gfdsgfdgfdhgfds
wow muisisz wygladac jak nitka :D hehe :D długi i chudy:] Strasznie musisz wygladac chudo, ja nie moge nie moge sobie wyobrazic.:P

Gość skinnyman
Te kosmki jelitowe mnie zaciekawiły.Poszukam coś jeszcze na ten temat.

Gość Lekarz ogólny domowy
Czy jadasz regularne posilki co 4 godziny ? czy twoja dieta jest bogata w blonnik ? Jedz duzo białego pieczywa serow i produktow macznych.

Gość umbrella la paris
Nie mam pomysłu.Może masz taką przemianę materii w organiźmie i tyle ;)

Gość eeee tam
a dlaczego odrazu wszyscy mysla ze masz jakas chorobe ? Pewnie jesz bardzo mało !!!!!! i to trzeba zmienic bo jak na 180 cm to patyczek jestes !! Zapisz sie na silownie, zobaczysz jak zaczniesz chodzic apetyt bedziesz miał 3-krotnie wiekszy i masa ci przybywac bedzie :) Zadna choroba poprostu zmobilizuj sie, ułuż dietę, jedz duzoo posilkow dziennie a nie 3 tylko np. 6 i bedzie dobrze Ja mam 68 kg i mnie za chuderlaka uwazaja a co dopiero 52 OMG wez sie za siebie :P

Gość skinnyman
A może moja nerwica jest za to odpowiedzialna.Zmagam się z nią od bardzo dawna

Gość po co ten nick
Najlepiej pogadac z lekarzem.To może byc przyczyna

Gość lukgkbjmb jk
Chłopie, jak masz nerwicę, to pewnie spalasz z prędkością dźwięku i jesz bardzo mało... Moja mama ma 158 i waży 38 kilo - wygląda, jak sama mówi, jak oświęcim, i to jest faktycznie dramat, też się wstydzi chodzić na basen, itd. Od lat próbuje utyć, ale co z tego - nawet, jak dobije do wagi 42 kilo, to w momencie stresu znowu zjeżdza do tych 38 w tempie błyskawicznym... Od paru lat łyka coaxil, to ją ogólnie trochę wycisza, ale i tak nie pozwala jej przytyć:( ma z powodu chudości mnósto klopotów natury zdrowotnej, bo nie ma prawie w ogóle tkanki tłuszczowej. Np. jak sobie nabije siniaka, to jej się goi bardzo długo, a nabija je sobie niestety bardzo często, bo wystarczy, że własciwie mocniej czegoś dotknie - a tu już czerwona plama :( prawie w ogóle nie ma tej wyściółki, która by chroniła naczynka przed pękaniem:( dlatego weż się za siebie, póki jesteś młody i utyj koniecznie, bo z wiekiem może się okazać, że będzie ci coraz trudniej, a taka chudość to dramat:(

Gość odchudzam się skutecznie
http://www.zdrowydzien.info/index-kalkulator.html Wychodzi na to, że masz znaczne wychudzenie... :( mogę ci oddać w prezencie trochę mojego tłuszczyku;) a tak na poważnie - mam nadzieję, że niedługo uda Ci się przytyć choć 5 - 7 kilo... musiałbys się bardzo starać, jeść dużo węglowodanów (chleb, makarony, kasze, słodycze) i odżywek białkowych dla sportowców (na przyrost mięśni). Powinieneś też jeść tak zwany "jeden posiłek dziennie - czyli od rana do wieczora non stop"... Wszystkie "prawdziwe grubasy", te z otyłością I i II stopnia, u których otyłość nie jest uwarunkowana na przykład chorobami endokrynologicznymi, niestety, tak własnie jedzą:( im to bardzo szkodzi, a dla ciebie - byłoby wskazane... Pozdrawiam!!

Gość karla von blove
najlepiej udać się do dietetyka.Pozdrawiam

Gość Zniszczony Kłaczek
no fakt, za chudy jesteś ;] czas isc do dietetyka :)

Gość iracka pani
Dietetyk pomoże.Wiem bo byłam ;)

Gość ochach
o szok w sumie tez był chciała mieć taki problem ale go niemam więc nie pomogę ale pozazdrościc mogę :)

Gość adasd
wcinaj więcej :D

Gość skinnyman
Dzięki za wpisy.Dietetyk do dobra rzecz.Spróbuję się jakoś dostac

Gość pyt. odp
jestes?

Gość lubie kościotrupy
jejku jak ja lubię takich chudych facetów jak ty! w sumie to znaczy jeszcze zależy jak wyglądasz, ale taka waga by mi nie przeszkadzała... ( chociaż 60 kg.. chyba by lepiej było, a też chudy) o ile nie wyglądasz jak szczurek to musisz być fajny ;]

Gość skinnyman
Nie wyglądam jak szczurek :).Wyglądam raczej normalnie, ale wagi nie oszukam.Moje koleżanki również powiedziały, że taka waga im nie przeszkadza.Ja jednak wolałbym przybrac troche na wadze

Gość Pytanko_______________________
A masz uczucie zimnych rąk i nóg?

Gość skinnyman
Ręce mam praktycznie ciągle lodowate.Bez rękawiczek w zime się nie obejdzie.Ze stopami podobnie.Nie wiem , czy o to ci chodziło.

Gość Pytanko_____________________
Tak. Wiem co Ci jest, ale nie wiem jak mam to opisać, żeby było zrozumiałe.