Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdynianinka

Opowiem wam moja przygode - nie wiem co z tym teraz zrobic...

Polecane posty

Gość gdynianinka

Sytuacja troche dziwna, jak dla mnie...Otoz: pewnego dnia weszlam na czat do pokoju sex. mialam włączona kamerke, bylam w bieliznie.. nic wiecej. no ale wiadomo jacy tam ludzie siedza, oczywiscie mnostwo zagadywalo zebym sie rozebrala itp. no ale nic z tego. z tym ze jeden gosc zaczal ze mna calkiem normalnie rozmawiac. no troche tez słodził, spotkalismy sie na tym czacie jeszcze pare razy. przeszlismy potem na gg, ogolnie super mi sie z nim rozmawia. juz nie wracalismy do tematu czatu. no i on teraz zaproponowal zebysmy sie spotkali... nie wiem co o tym sadzic. absolutnie nie myslalam o tym rozpoczynając rozmowe z nim. poza tym generalnie nie wchodze na czaty, tym bardziej takie, to byl taki maly spontan jednorazowy. nie wiem czy sie z nim spotkac czy olac sprawe, bo moze i tak tylko o jedno mu chodzi...

Gość jaaaddddd
hehehe skad ja to znam,mialam to samo a raczej mam,tez ciekawy facet,fajnie mi sie z nim gada i raczej chce czegos na powaznie,wiadomo na te tematy tez wchodzi no jak to facet.musisz wyczuc sama po prostu

Gość teklowka
a moze on tez tam tylko raz wszedl i akurat spotkal ciebie. kto wie moze to przeznaczenie :)

Gość kobieta niby miła...
nawet jesli facet chce stworzyc z toba jakis powazny zwiazek, i nie chodzi mu tylko o "jedno" to nie sadze zeby znajomosc ktora sie tak zaczela miala happy end. Otoz facet poznal Ci jak czatowalas z obcymi gosciami prawie naga. Kiedys i tak poruszy ten temat...w klotni np. moze wypomni Ci, co z ciebie za...hmm hmm ze pozwalasz patrzec napalonym fagasom na twoje w pol nagie cialo. Roznie to moze byc...W kazdym razie ja odradzam, oszczedz sobie cierpienia, ktore w przyszlosci moze cie spotkac:O

Gość gdynianinka
nie mysle o niczym na poważnie, poki co... bardziej obawiam sie tego ze bedzie mi glupio rozmawiając z nim :P bo widzial mnie w takiej dziwnej niecodziennej sytuacji... a jest calkiem calkiem ;)

Gość Marek50+
cóż, ... kiedyś i mnie coś takiego się zdarzylo, tylko bez kamerki. Efekt ... już 8 lat jesteśmy razem (chociaz nie razem, bo jest jeszcze i mąz i żona) chociaż na odległość.

Gość gdynianinka
gdyby nie ta cholerna kamerka i tylko rozmowa by byla, to pewnie nie mialabym dylematu... no ale pewnie tez nie zaczepilby mnie :P