Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hialuronka

Kto mial usuwane zmarszczki mimiczne kwasem hialuronowym???

Polecane posty

Gość hialuronka

Zastanawiam sie nad ta metoda, ale nie wiem czy jest skuteczna i bezpieczna. Poradzcie kobietki!!!

Osobiście nie robiłam zastrzyków, natomiast od dwóch lat stosuję \"mikrozastrzyk\" dermiki z serii Specjalite - jedno opakowanie w roku przez około 5 miesięcy. Podchodziłam do tego dosyc sceptycznie ale po około 2 miesiącach stosowania zauważyłam, że jest bardzo wyraźna poprawa. Ja na szczęście, pomimo 38 lat mam tylko zmarszczki mimiczne, więc taki środek jest dla mnie idealny. Zwłaszcza, że daje efekt. Szczególnie w przypadku bruzdy wokół ust. Myślę, że po czterdziestce zdecyduję się na jakiś poważniejszy zabieg.

po przeczytaniu tego co napisałam stwierdzam, że stanowczo powinnam popracowac nad składnią :-O

Gość dorosla kolo 40stki
Wypelniam zmarchy mimiczne kwasem, te w okol ust i lwia zmarche na czole. Z rezultatow jestem zadowolona , i w sumie bede kontynuowac, chyba ze znajda cos lepszego. Nie wygladam jak 20stka, ani jak zliftingowana, po prostu mam wypoczeta twarz.Nie zmienia to ani rysow twarzy ani mimiki....