Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia marchewcia24

Łapię doła i nie wiem jak sobie z nim poradzić

Polecane posty

Gość ewcia marchewcia24

Matko siedzę w pracy i nic mi się nie chcę. Jestem strasznie rozdrażniona, chce mi się płakać, wszystko mnie denerwuje, telefon, że za głośno dzwoni, że ktoś coś chce ode mnie.Jestem niezadowolona. Papierów masa do roboty a mi się nie chce. Do tego nie mogę się skupić, ciągle popełniam błędy. Pogoda do dupy i bądź tu rześki i chętny do pracy. rano szłam jak na skazanie. Czuję, że łapię doła. Jest mi okropnie smutno. Poradźcie co z tym zrobić? W pracy muszę mieć łeb na karku a tu taki klops. Jak się zmusić. rano nie chce mi się oczu otwierać, wstawać z łóżka. Wszystko mnie tu denerwuje. Help me:(

Gość ewcia marchewcia24
No już od dłuższego czasu, ok 2 tygodni. Mam wahania nastroju, potrafię się śmiać do rozpuku by za chwilę się popłakać. Normalnie nie wiem co się dzieje ze mną:( Wszystko mi się wali na głowe.

Gość Znawca prawd starych jak świat
To oczywiście SBM syndrom braku mężczyzny :D

czyli brak slonca. doradzic Ci moge tylko banaly: jakis sport jesli lubisz (basen?), magnez (czekolada ;), wysypianie sie, i tak dalej. Ale sama wiem, jak to jest tak sie czuc, nawet sie z tym walczyc nie chce - ja tak mialam, dla pocieszenia powiem Ci, ze wczoraj mi przeszlo, pewnie na krotko, ale przeszlo

Gość ewcia marchewcia24
Faceta posiadam

No to dupa nie facet :). :classic_cool:

Mam to samo, najpierw nie chce mi sie wstać, najchetniej gniłabym w łózku do popołudnia, później wstaje i się przejmuje, ze zas ide do roboty, że znów szef będzie wkurwiony a ja bede musiała znosić jego humory, że bedzie latał i się o wszytsko czepiał. Siedze za biurkiem i modlę sie o 15, żeby jechać do domu i walnąć się do wyra, na dodatek strasznie tęsknie za moim facetem:(

Mieszkamy 80 km od siebie, widujemy sie 2-3 razy w tygodniu, codziennie piszemy ze sobą smsy albo do mnie dzwoni, ale mi go brakuje. Marze o tym żeby rano się obudzić i móc go przytulić tak jak wtedy gdy byliśmy na długim weekendzie... ehhhhh

pociesza Cie, ze inni maja gorzej? bo ja sie z moim widuje na 2-3 dni raz w miesiacu. docen co masz ale gledze :)

U mnie jest tak, że im więcej go mam to chciałabym więcej i więcej... eh

Gość ewcia marchewcia24
Jestem tylko, że w pracy i muszę czasem zaniknąć.

ta, Ty sobie pracujesz, to mozesz tu siedziec, a ja marnuje swoj cenny czas wolny przegralam zycie :P

Jakby był taki idelany (tak wiem że wychodzę na pajaca) to byś nie była smutna. Facet kobietę rozszmieszy, pocieszy, uszczęśliwi . Możecie spobie pośpiewać: Czego wciąż mi brak co tak ważne jest ....

Jestem facetem i wygłupiam się ;). Powiem szczerze ,ja to nawet rozumiem bo kobiety "tak czasem mają" . Facet powinien to wychwycić i się postrać , jakiś drobny prezent kilka odpowiednich ciepłych słów . To moze zabrzmi okropnie ,ale co to za facet na 2-3 dni w miesiącu ?

facet tymczasowo mieszkajacy baardzo daleko :( no i wszystko jasne, tak myslalam, zes facet, i chcicalam Ci napisac wlasnie to co sam juz napisales - ze kobiety maja takie rozne. facet pomaga, jasne, ale i tak czasem sa takie dni... ehhh btw. moj stanowczo 'wychwytuje', niesamowicie, az mnie to dziwi

Trochę rozłąki nikomu nie zaszkodziło , ale co za dużo to nie zdrowo. Tak samo dzownienie do siebie po 2 - 3 razy dziennie :), czy spędzanie 23/24h razem .

Gość ewcia marchewcia24
Ehhh to mój jest byle jaki. Nigdy nie wychwyci takich momentów, nie pocieszy, nawet nie przytuli :( O wszystko trzeba się upominać o każdy gest z jego strony:( Przegrałam życie:(

Ewciu bez przesady. Może jeszcze nie odkrył co powinien robić :D i jak powinien robić aby było dobrze

Gość ewcia marchewcia24
Ehhh odkrywa już rok:( Ale nie rozmawiajmy o nieobecnych. skupmy się na czymś innym:) jakieś propozycje?

Wpadni do mnie na wino ;) albo w ostateczności do koleżanki , najlepiej czerwone pówytrawne w ostateczności półsłodkie

Gość ewcia marchewcia24
Zakasam kiece i lecę:P pędem:P

Gość ewcia marchewcia24
A likier może być? Bo uwielbiam:D Będziemy sączyć %