Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weko

Bułki z pieczarkami- prosze o rady!

Polecane posty

Gość weko

Robie dzisia pierwszy raz bulki z pieczarkami (bulka wydrazona a w niej smazone pieczarki z cebula). Nigdzie na internecie nie moge znalezc w ilu stopniach to piec. Moze ktos wie? Do tych co to kiedys robili: co zrobic z wydrazonym miazszem po bulce? Co mozna jeszcze dodac to tego oprocz pieczarek i cebuli? Slyszalam ze jajko? Boje sie tylko ze sie ono nie zetnie na czas a bulka bedzie twrada jak kamien. Prosze o porady.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ok. 160-170 stopni, jesli farsz będzie zasmażony wcześniej to piecz dość krótko, tyle żeby się zrumieniło ładnie. możesz zasypać serem żółty, stopi się i będzie pyyyyyyyyyszka. albo dodaj do farszu jakieś mięsko, boczek podsmażony czy coś. jajko mi sie nie widzi :) miąższu z bułki możesz użyć...zamiast mąki do zagęszczenia sosu jakiegoś na przykład. a jak nie to wywal.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×