Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrak czlowieka

miłosc zraniona-kto mi poda 1 powod zebym ze sobą nie skończyla

Polecane posty

Gość malutka24.
a nie miales wątpliwości czy chce z nią być? a jak mogliscie byc razem.musiala Ciebie kochac

Gość ramciamciam
pociesz się myślą, że przez te 6 lat był tylko Twój! ja walczyłam o miłość 2 lata, byłam ślepo zakochana, a on nawet na mnie nie chciał w rzeczywistości spojrzeć, robił mi tylko złudne nadzieje! potem kogoś poznałam i od dwóch lat jestem szczęśliwie zakochana. nie pisz, że jesteś wrakiem człowieka, bo wrak człowieka to człowiek wykończony np. nowotworem, czy też człowiek po wylewie... masz zdrowie, jestes młoda, całe życie przed Tobą. Miłość sama przyjdzie.

mi pomugł się odkochać może ci pomoże znaleźć miłość Archanioł Haniel - patron miłości Haniela można prosić o wszystko, co ma związek z mHością, pięknem urodą. Najlepiej zwracać się do niego o poranku, przez 9 dni z rzędu, przy rosnącym Księźycu. Archaniot nie wysłucha modlitwy osoby, która chce rozbić czyjeś lub swoje małżeństwo albo kogoś skrzywdzić. Nie wysłucha też, jeśli ktokolwiek miałby cierpieć, gdyby prośba została zrealizowana. Nie pomoże również wówczas, gdy sam proszący miałby potem płakać z powodu nieszczęśliwej milości. Z pewnością natomiast pomoże każdemu znaleźć najodpowiedniejszego partnera i umocni związki, które mają podparcie z góry”, ModliIwa do Haniela Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu, któremu Pan Zastępów powierzy? wszystko, co przyjemne w życiu człowieka. Kiedy odwiedzasz Ziemię, napełniasz ją bogactwem i pięknem. Zwracam się dziś do Ciebie. Przynieś mi milość, radość i harmonię. Na ucz mnie czytać w ludzkich sercach, abym odnalazł miłość prawdziwą i szczerą i umiła? rozpoznać prawdziwe uczucie. Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem, jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarzać miłością i akceptować siebie samego i osobę, która jest mi bliska. Naucz mnie dawać wolność tym, których imiona są wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, że Ci których kochamy, nie są naszą własnością. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, współczucia i wybaczenia. Spraw, abym umiał wybaczyć sobie i tym, którzy mnie zranili uwolnić się od poczucia krzywdy i skorzystać z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umiał odnateżć czystość i spokój mojego serca i mógł zrozumieć jego prawdziwe pragnienia. Przynieś mi prawdziwą miłość i osłoń ją swoimi skrzydłami.

Gość zainteresowanaooo
ale czy to naprawdę pomaga? (bardzo piękna ta modlitwa)

mam taką teorię, która dotąd sprawdza się 100-procentowo: jeśli związek tworzą osoby, z których jedna jest niedoświadczona, przy czym są młodzi, w wieku szkolnym jeszcze, to nie ma szans na "żyli długo i szczęśliwie" - bo zawsze ta mniej doświadczona (zazwyczaj dziewczyna) jak np. idzie na studia i wchodzi w nowe środowisko, nowe towarzystwo, poznaje innych facetów, którzy zaczynają się nią interesować i... z ciekawości, z powodu jakiejś głupiej kłótni - w pewnym momencie trafia w "ramiona" innego.... albo nawet niekoniecznie jest jakiś kontakt fizyczny - nagle zdaje sobie sprawę, że sa inni faceci na świecie, a ona jeszcze się nie nabawiła... i zonk - pół biedy jak jest uczciwa i stawia sprawę jasno, ale najczęściej zdradza stałego faceta...

Gość AUTORKAja
Autorka on ma 28 lat... ja mam 24

Gość anitaanita
pleee