Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Dziewczyna chciala mnie złapac na dziecko

Polecane posty

Gość zlapany niezlapany

Powiedziała, ze bierze tabletki anty dla pewnosci robilem to w prezerwatywiee, ale jakis czas pozniej wolalem dac nam pełna przyjemnosc, skoro wiedzialem ze bierze tabletki nie martwilem sie bo jej UFALEM a tu nagle wczoraj mowi mi ze ona jest w ciazy, nie rozumiem jak mogla myslec ze wybacze jej takie klamstwo i bedziemy rodziną malzenstwem czy co ona tam sobie ubzdurała moze to glupie i niemozliwe dla kogos ale przestalem ja kochac z dnia na dzien, teraz wydzwaniaja do mnie na zmniane z jej matka i chca sie spotkac ze mna i moimi rodzicami na obiad to chyba jakis zart przestalem odbierac teefon bo po prostu je NIENAWIDZE kochalem kobiete ktora byla najwiekszym klamca na swiecie ile jeszcze na swiecie takich bab glupich chodzi ?

Raz na milion może się zdarzyć że i tabletka zawiedzie... :D może panna myślała, że metoda kalendarzykowa się sprawdzi... :D spotkaj się, posłuchaj co ma Ci do powiedzenia a co zrobisz to już twoja sprawa. Nie chcesz z nią być to nie - nikt Ci przecież nie każe brać z nią ślubu - ale zachowuj się jak prawdziwy facet i wyjaśnij sprawę.

Gość zlapany niezlapany
jej matka powiedziala mi ze jak chcialem seksu to teraz mam ponosic konsekwencje tylko konsekwencje czego? cudzej glupoty ?

Gość masz ponosić konsekwencje
własnej głupoty... zostaniesz ojcem, jak dobrze pójdzie i dzieciak będzie zdolny to będziesz płacić alimenty przez 26 lat...

gupie ,zacofane ludzie no tak..konsekwencje bedziesz musial poniesc,chociazby w postaci alimentow,ale do tego ,zebys byl z nia dla dobra dziecka(niby to :O)to juz nikt Cie nie zmusi

Gość wandzia z krakowa
Idź pogadaj. Z alimentów sie nie wywiniesz, no chyba ze to nie twoje dziecko. Ale broń boże nie bierz ślubu z powodu dziecka.

Gość no to w koncu
chciala cie zlapac czy cie zlapalaa? widzisz takich panienek jest cale mnostwo zwlaszcza na dyskotekach mozesz je spotkac. tylko szukaja odpowiedniego faceta zeby im dziecko zrobili utrzymywal. takie wymalowane lale, bez wyksztalcenia i ochoty do pracy

Gość dqwdqd
cóż no wiedziałeś co robisz uprawiales seks trzeba bylo sie liczyc z możliwościa wpadki, teraz musisz poniesc ciezar konsekwencji podejrzewam że laska tez nie chciala dziecka ale facetom jest łatwiej wypnął sie dupa do problemu a laska niech sie meczy spoko,moim zdaniem zasłużyłeś na to co otrzymałes jestes dorosly wiesz co robisz można tu dykutowac czy laska jest suka a ty debilem ale jedno jest pewne Człowiek w Drodze więc przygotujcie sie oboje na jego przyjęcie czy to razem czy osobno jestescie za niego odpowiedzialni

Gość no to w koncu
a faceci to takie prymitywy....jak laska chetna to biora. no to i maja

Gość Gabkkkkkoooooooo
Z pradem i chujem zartow nie ma, zadna metoda antykoncepcji nie daje 100% pewnosci, jakbys nie myslal gamoniu o swojej przyjemnosci i uzywal prezerwatyw to teraz pewnie bys tego problemu nie mial. No ale tak jest najprosciej, zmajstrowac dzieciaka i potem sie wypiac, gdzie twoja godnosc....

Gość antybuka
sam jesteś idiotą, trzeba ponosić odpowiedzialność za swoje czyny, wiadomo że z seksem wiąże się ryzyko zajścia w ciąże, a żadne tabletki antykoncepcyjne nie działają w 100% więc przestań pierd**** i pisać tu swoje gorzkie żale tylko podnieś tyłek sprzed kompa, kup kwiaty idź do swojej dziewczyny, przeproś ją i naucz się jak być dobrym tatusiem!!

Gość był już taki temat
powtarzasz się 😴 poza tym co cie tam obchodzi jakaś kurwa z bachorem 🖐️

Gość rgsgs
zabawić to sie chciales i wczesniej nie podejrzewales nic a teraz jak jest wpadka to laska winna i chciala cie wrobić niezle to sobie obmysliłeś!! bierz konsekwencje na swoje plecy i nie wykrecaj sie jak dzieciak bo ośmieszasz sie przed ludzmi!! co ta dziewczyna sobie myśli?? brala tabsy i sie truła żeby tobie bylo dobrze a teraz dupek ja wystawia i zostawia sama z problemem, debil!!!

Gość no to w koncu
poza tym... skoro chciałeś seksu bez gumki to mogłeś chociaż w czas wyjąć nawet w taki sposob mozna zmajstrowac malucha

Gość zlapany niezlapany
jakby nie chciała dziecka to by nie miała ! mowiła ze bierze tabletki!!! zaproponowałem nawet ze bede jej dopłacał jakąs tam część, ale odmówiła, terz sie dziwie ze chociaz na tyle honoru miała a złapac sie nie dałm bo nie bedzie zadnego slubu zadnego wspoonego wychowywania ani nawet na oczy mnie nie zobaczy razem z tym jej na wlasne zyczenie zrobionym dzieciakiem a moze i alimentow tez nie bedzie, kaze jej zrobic testy genetyczne, dwa tydodnie w zeszlym miesiacu nie mogla sie ze mna widywac bo jak twierdzila byla chora teraz juz w to tez nie wierze!!! moze z kims innym sie wtedy puszczala, po takich nie wiadomo czego sie mozna spodzieac

Gość wyskrobać gnoja
:classic_cool:

Gość antybuka
ciekawe ile ty masz lat? inteligencją nie grzeszysz, żal mi tej dziewczyny tylko że będzie miała dziecko z takim debilem, ale mam nadzieję że dowali ci alimenty i się nie wywiniesz idioto.. jak chcesz seksu bez odpowiedzialności to kup sobie dmuchaną lalkę

Gość zlapany niezlapany
nie zrezygnowałem z prezerwatywy i nie poszedlem na zywioł czy do was to dociera ??? zrezygnowalem bo mowla ze bierze tabsy !!! a przyjemnosc chialem dla nas obojga

Gość no to w koncu
no to skoro spotykales sie z takim pustakiem to jestes jej wart

wiesz, żałosne co piszesz - najpierw mówisz, że ją kochasz/kochałeś a teraz zarzucasz jej zdradę? weź TY się puknij dzieciaku w głowę... ile Ty masz lat 17?? Nawet biorąc tabletki można zajść w ciążę! A jakbyś trochę uważał to by problemu nie było... masz przedwczesny wytrysk, że nie wiesz kiedy czas wyjąć a kiedy nie? nie no nie mogę z głupoty niektórych facetów...

Gość zostaw szmate z bachorem
dasz jej 250 zł alimentów i niech sobie cwaniara radzi :classic_cool:

Gość zlapany niezlapany
nie wiedzialem ze taka jest byla idealną dziewczyna w ZYCIU nie spodziewalbym sie po niej czegos takiego W ŻYCIU juz zadnej nie uwierze

Gość rgsgs
zrób testy, zreszta ona nie odpuści i sama zarząda a wtedy poniesiesz konsekwencje za wypieranie sie i to surowe!! nie wykrecisz sie i nie zostawisz dziecka bez opieki!!mam nadzieje ze matka tej laski zajmie sie tym!! chciales sie dokladać do tabletek?? o pożal sie Boże!! ty jestes prymitywny tak bardzo że aż lepiej byś dzieci w ogole nie mial

Gość antybuka
takich co piszą "zostaw szmatę z bachorem" to powinno się w parku za jaja na grubej gałęzi wieszać. Tępe chuje!

nie wiedzialem ze taka jest byla idealną dziewczyna w ZYCIU nie spodziewalbym sie po niej czegos takiego W ŻYCIU juz zadnej nie uwierze o kurwa... to tak jakby mi facet z którym jestem nagle wyleciał z tekstem, że to nie jego i że ma mnie w dupie... Az się dziwię że ta panna chce jeszcze z Tobą kontaktu... normalnie pojąć tego nie mogę...