Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość occhi blu..24

Co ja mam zrobić?potrzebuje Waszej rady!

Polecane posty

Gość occhi blu..24

Co jakiś czas wyjeżdzałam do Włoch na 3-4 miesiące do pracy.Ostatnim razem byłam w lutym, zaczełam spotykać się z pewnym włochem, którego znałam już wcześniej, ale nigdy nie wychodziliśmy razem.On przystojny 33 lata, nadal jeszcze mieszka za mamą i siostrą ale wiem, że ma drugie mieszkanie z tymże w nim nie mieszka.I tak spotykaliśmy się prawie codziennie przez 5 miesięcy.Było nam ze sobą bardzo dobrze, ale ja pod koniec sierpnia postanowiłam wrócić do domu.Obiecałam mu, że wróce za miesiąc, minęły 3 miesiące i jeszcze nie zdecydowałam się na powrót.Chodzi o to, że ostatnio miałam luźną pracę i mogłam się z nim widywać codziennie, wychodziliśmy razem na kolacje, spędzaliśmy wspólnie dużo czasu.Teraz nie mam już takiej możliwości.Mogę przyjechac do pracy jako opiekunka 24h na dobę, w tym wolne dwa razy w tygodniu w odzinach popoludiowych, wiec widywałabym sie z nim po jakies 2-3 godziny dwa razy w tyg.Nie odpowiada mi taka praca, on nalega zebym przyjechala.Zaproponowałam mu, żebyśmy wynajęli wspólnie mieszkanie a ja będę pracować na godziny.Nie zgodził się powiedział, że to za wcześnie, że chce mnie najpierw dobrze poznać, a przede wszystkim chce być pewny, ze ja za pare miesiecy nie zostawie go i nie wróce do Polski.Że on nie ma takiej pewności czy ja z nim będę i nie może teraz tak poprostu zostawić domu i iść mieszkać ze mną.Zaznaczam, że nie chodzi o to, że coś ukrywa bo wiem na 100%, że nikogo nie ma i naprawde mieszka z mamą i siostrą.Nie wiem co robić?Jechać czy dać sobie spokój?Zalezy mi na nim, podoba mi się, ale nie chcę tak pracować i praktycznie nie widywać się z nim, przecież to nie ma sensu.

Gość occhi blu..24
up

Gość occhi blu..24
Pomóżcie prosze, on ciągle dzwoni i pyta czy przyjade a ja nie wiem co mam zrobić:(