Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luukka

Worek z prezentami na Święta

Polecane posty

Gość luukka

Witam, Jeżeli rózwnież tak jak ja macie problem z pomysłami na kolejne prezenty dla najbliższych, zapraszam do wspólnego wymyślania.

podłączam się, bo też jak zwykle mam problem :O jak na razie zamówiłam dla mojego faceta na Allegro breloczek reagujący na dzwięk, bo on często gubi klucze i szuka po całym mieszkaniu, no ale to taki drobiażdżek raczej jako dodatek do prezentu, a nie prezent właściwy....

Gość luukka
ja myślałam o wykupieniu karnetu na siłke dla mojego M. Zaniedbał się trochę, chciałby ćwiiczyć a nie może sie do tego zabrać, ale co na mikołaki. Breloczek, bardzo podob mi sie ten pomysł, ale bardizej mi by się przydał niż jemu :)

My jako takich prezentów sobie nie robimy, bo i tak z reguły nikt w gusta nie trafi, jak niespodziankę chcę zrobić. Od córki dostaniemy pewnie własnoręcznie zrobione \"coś\" w przedszkolu, więcej radości z tego. Jako, że święta są u mnie, zastanawiam się nad prezentami dla rodziny, może puszkę z herbatą, różnymi smakami. Dla męża też jakiś drobiazg, chociaż ostatnio wspominał coś o encyklopedio - przewodniku po Indiach.

Gość luukka
My się troche zapędziliśmy i te prezenty ostatnio były drogie. W tym roku postanowilismy nie przekraczać 50 zł, dla M oczywiście i tak nie uda się tego utrzymać. DLa siostry, coś do mieszkanka bo się urządza, dla mamy branzoletka, dla babci- nie mam pomysłu, bo mama skradła mój przent :( no i tata... tu zawsze mama problem.