Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaskaKaryatyda

Która z Was straciła dziewictwo bez miłości?

Polecane posty

Gość KaskaKaryatyda

Dlaczego i czy zrobiłybyście to drugi raz?

Gość kto i kogo
to mozna stracic dziewictwo drugi raz ???????????? :o

Gość KaskaKaryatyda
ja straciłam dziewictwo z ojcem i oczywiście z miłości, kocham tatę

Gość tripod
ja tak. uwazam ze pierwszy raz powinno sie to zrobic z osoba ktora sie kocha a bynajmniej do ktorej cos sie czuje. ja zrobilam to bez milosci z kolesiem ktory nic dla mnie nie znaczyl

Gość tripod
a nie z mama?

Gość erotic fanatsic
ja zrobiłam to z osoba do ktorej coś czułam jednak nam nie wyszło wystarszył się ze mam 16 lat i mogłam wpaść teraz mam juz 24 i mam 2 miesieczną sliczną coreczke z moim ukochanym ktorego kocham

Gość tripod
no najlepiej... czlowiek jest tylko czlowiekiem a poza tym to ja wtedy bylam mloda i glupia prawiczku

Gość ja ja ja ja ja jaaaa
bo miałam już po 20 sporo i nie przestałam wierzyć w miłość...zresztą, do dziś w nią nie wierzę. miałam dość okłamywania samej siebie, wierzenia w banialuki itp. seks jest dla ludzi i nie należy dorabiać do niego nadto wyidealizowanej filozofii. nie żałuję, było przyjemnie, wiele mnie nauczył. pożądanie i sympatii w zupełności wystarczą.

prawiczek powiedz mi czemu w każdym temacie piszesz, że taka a taka dziewczyna jest u ciebie skreślona? forum to chyba nie casting na twoją wybrankę :) a ogólnie to współczuję dziewcyznom, które zrobiły to bez miłości i teraz żałują

Gość ja zostalam
zgwalcona :(

Gość kalinka lol
i jestes prawiczkiem bo wybrzydzasz....

Gość wiem to
seks z facetem, ktory nas nie kocha jest ponizający, przynajmniej dla mnie

Gość kalinka lol
ja uwazam ze sex jest po to zeby dawac przyjemnosc a nie obrzydzenie kolezanko wyzej.....

Gość tripod
dziwnie myslisz prawiczek... nik cie poza tym nie zmusza do niczego a ty wciaz krytykujesz i wiesz co ci powiem? ze jestes nieudacznikiem ktory nie wie jak sie zabrac za obrobienie cipy i do tego zaden facet z ciebie...sory...

Gość tripod
a jestes prawiczkiem po to zeby zeby brac sobie dziewczyne ktora nie miala sexu? nie znajdziesz takiej albo znajdziesz taka co zrobila to ze swoimi palcami. dobra spadam stad nara

Ja w sumie moze nie do konca bez uczucia ,bylam Nim chwilowo zauroczona :) czy żaluje? abslutnie Nie choc czasem wydaje mi sie ze tak ale to tylko chwilowe zacmienia umyslu kiedy mam doła :P

Gość jaaaaaaaaaaaaaa

Gość prawiczek jestes nudny
i rzygac sie chce jak sie czyta twoje wywody o dziewictwie!

Gość te prawiczek
Załóżmy, że znalazłeś swoją wymarzoną dziewicę. Jesteście ze sobą odpowiednio długo, kochacie się i w końcu idziecie do łóżka. Związek kwitnie, ale po pewnym czasie niektóre rzeczy zaczynają Wam przeszkadzać, coraz gorzej się dogadujecie, jedno z Was wyjeżdża na długo lub coś w tym stylu - słowem, kończycie związek. I teraz powiedz mi - jakie będziesz miał kryteria w hmmm... selekcji kandydatek na kolejną dziewczynę? Jeśli Ty już nie będziesz prawiczkiem, to nie będą Ci już przeszkadzały te, jak je nazywasz, "nieporządne"?

Gość kropelkaka
Ja straciłam dziewictwo w wieku 2 lat usiadłam na smoczek ale było warto było cudownie

Gość aaaaaaaabbbbbc.
ja. zdesperowana, lat 21, przestalam wierzyw milosc. teraz dalej nie wierze, mam 22 , zaluje, ze dalam sie facetowi co mial 10 kobiet przede mna i zostawil po kilkukrotnym przeruchaniu. nigdy nie obiecywal, nie mowil ze kocha , ale byl mi bliski, a ja nim zafascynowana. zaluje.

Gość cbbbbbaaaaaaaa
nie przesadzaj, pierwsze śliwki robaczywki....

Gość mammammam
mam ochotę na dziewicę, mniam

prawiczek.....twoje wypowiedzi to tak jak bym slyszal mojego brata...dzis ma 47 lat i jest samotny,bo mial takie same kryteria w stosunku do kobiet.....uwierz mi,nie warto!!!Zreszta jak wezmiesz sobie dziewice to po 5-10 latach zezre cie mysl ze ona chce teraz zobaczyc jak jest z innym.Zreszta jak sprawdzisz ze twoja przyszla zona nie miala powiedzmy sexu analnego?????Let it go man.......

abc....chociaz facio byl szczery ze nic nie mowil,teraz byloby gorzej.....po obiecankach.....jak myslisz???? jeszcze spotkasz swoja milosc zycia,glowa do gory!!!!

Gość amfiteatralna
stracilam dziewictwo z facetem ,ktorego wtedy myslalam,ze kocham. ale po latach widze to wszystko w innym swietle,jemu zalezalo ,zeby mnie przeruch... gdziekolwiek i jakkolwiek byle to zrobic ,mimo iz wiedzial ze jestem dziewica. bylismy ze soba rok,kochalismy sie po 5 miesiacach znajomosci i gdybym mogla to zrobilalbym z kims innym.

Gość moja ciotka zakonnica
straciła dziewictwo, jak w łóżeczku usiadła na smoczek.

Gość owszemm
z ciekawosci... porazka:P

nie da się ukryć, ale to fakt autentyczny, ciotka ma sporo powyżej 70 lat i kiedyś na rodzinnej biesiadzie robiliśmy sobie z niej jaja, że jest dziewicą żelazną, a że ciotka ma poczucie humoru, powiedziała że usiadła na smoczek,i że w zakonie w którym jest, nikt badań nie przeprowadza, bo ważne jest co robi w życiu po ślubach wieczystych