Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistrz sexuu

co wybrac?kobiete czy taką lalke?

Polecane posty

Gość ZYGMUND
Zdecydowanie lalke, chociaz nie bedzie gadala glupot, glowa nie zaboli, wpierdolic mozna. Gotuje pewnie i tak lepiej niz niejedna baba.

Gość ślicznota2000
jeśli nie umiesz prawdziwej laski wyrwać to zbieraj z kieszonkowego na lalę

Gość mistrz sexuu
nie gotuje (sa bary na miescie) ale za to nie zrzedzi

Gość mistrz sexuu
nie mow ze potzrfisz wiecej niz ta lala i nie wołasz daj mi na buty

taka lala to tylko nogi potrafi rozłożyć i nic więcej,ani nie zatańczy ani tyłkiem nie zakręci :O

Gość ślicznota2000
na buty zarabiam sobie sama, od lali potrafię o niebo więcej ( a czy ona w ogóle cos potrafi??) poza tym dla samego seksu nie trzeba z kimś być, słuchać jego zrzędzenia i dawać na buty. ja też nie lubię słuchać pierdolenia nad uchem, aktów zazdrości i kłamstw, dlatego nie wiąze się a seks to z miła chęcią i nie musze sobie lalek kupować w czym macie problem??

Gość bo tobie wystarczy wibrator

Gość troche droge
za tą kase to lepiej sobie golfa kupić i wyrywać lachony na wiejskich dyskotekach :D

Gość ślicznota2000
nie wibrator, a facet z krwi i kosci :-) tylko niekoniecznie musze się z takim wiązać

Gość mistrz sexuu
nie przekonałas mnie kazda tak mowi ze nie bedzie ,bedzie inna a pozniej sie ludzie rozwodza

Gość ślicznotka2000
??? a do czego ja mam cię przekonywać?? ludzie żeby sie rozwieśc muszą się pobrać najpierw, a ja jestem daleka od związków emocjonalnych

Gość nie kompromituj się ..
ślicznota2000 - dziewczyno ... weź się nie kompromituj ... Rywalizujesz z lalką? żenua ... :O

Gość mistrz sexuu
jej chyba chodzi o 32 tys

Gość ślicznotka2000
rywalizuje?? skąd takie wnioski?? odpowiadam na pytanie

To w jakim celu tłumaczysz w czym jesteś lepsza od lalki? :O Po co te zapewnienia, że emocje Cię nie interesują podobnie, jak lalę ..? Brzmi bardzo głupio i pusto ... Zresztą Twój nick brzmi, jak nazwa takiej lalki ... Zresztą zapewniasz, że masz to samo do zaoferowania ... :O Chyba się mylisz, bo ona raczej się nie zestarzeje .. :P

Gość ślicznotka2000
kiepsko u ciebie z interpretacją... nick nie ma związku z tematem, użyłam go pierwotnie na innym topiku poza tym piszę na swoim przykładzie, że nie trzeba mieć dylematów typu dmuchana lala albo żywy ale upierdliwy partner bo ja też nie ścierpię ograniczania mnie, marudzenia itp. jak faceci, którzy tak argumentują wyższość lalki. ja jednak zaznaczam, ze jest jeszcze jedno wyjście - seks dla seksu, z jakiego ja korzystam i dziwię się ,ze tego wyjścia nie przewidują piszący tu mężczyźni.

ślicznotka2000 - kompletnie nie interesuje mnie geneza powstania Twojego nicku ... :O Stwierdzam fakt, brzmi jak nazwa takiej lalki .. Seks dla seksu - jest zwierzęcy .. Czyli schodząc do instynktów pierwotnych tylko się pogrążasz .. Inteligencją nie grzeszysz szerząc to z taką wyższością ... to żenujące .. :O I to zapewnienie, że więcej od lalki potrafisz ... Boshe! Ale dno! :O

Gość ślicznotka2000
no proszę - na podstawie mojego podejścia do seksu oceniasz inteligencję?? dla ciebie to zwierzęce..dla mnie to efekt wcześniejszych rozczarowań. wolę być sama bo mi wygodnie, a seks lubie jak każdy. co z tego?? najwidoczniej leczysz kompleksy... nie będę się chwalić wykształceniem czy stanowiskiem ale na pewno nie charakteryzują osoby mało inteligentnej :-)

Gość ślicznotka2000
a to zapewnienie to była odpowiedź na głupie pytanie ale już ci pewnie lepiej że nazwałeś/aś mnie dnem?? :-)

Gość mistrz sexuu
dlatego lalki sa lepsze jak widac powyzej

ślicznotka2000 - sorry, ale na podstawie tychże wypowiedzi, nie uwierzę w Twoją super inteligencję ... Może studia skończyłaś, w końcu nie takie tłumoki kończą, ale to niczego nie zmienia ... Hmm ... to takie puste i proste z tym seksem .. nie masz wyższych uczuć, które są wpisane w inteligencję ... Zatem nie wierzę i już ... Prawdziwa inteligencja nie chwali się taką postawą, a także nie rywalizuje z plastikiem ,.. :O

Gość troche droge
i cipka jej nie śmierdzi :D

Gość ślicznotka2000
a co mnie to obchodzi w co wierzysz?? skoro nawet interpretacja prostej wypowiedzi sprawia ci kłopot??z nikim nie konkuruję, odpowiadam na pytanie, dla ciebie w wersji uproszczonej - od seksu z lalka lepszy jest moim zdaniem seks z człowiekiem. i niekoniecznie musi być to zrzędzący partner.

Gość mistrz sexuu
slicztona sprawdzam

Gość ekllerka
brrrrrrrr ja bym się tego czegos bała:P taka straszna ta lalka taka sztuczna kukła bez życia

ślicznotka2000 - uważasz, że komuś trzeba tłumaczyć, że seks z człowiekiem jest przyjemniejszy? I uważasz się za inteligentną? Przecież ten topik jest żartem ... A Ty koniecznie starasz się udowodnić, że jesteś lepsza, od tej silikonowej ... masakra i jakie poniżenie ... :O A wracając do tematu .. :D ślicznotka2000 jak zapewnia też nie potrzebuje żadnych emocji, uczuć itd. Zatem jak mogę sobie wyobrazić, wystarczą komendy: "wypnij się" podnieś nogę itd. No i buty kupuje sama ... :D

Gość mistrz sexuu
nie kompromituj kompromitujesz sie sama takich słwo sie nie uzywa jestes zadrosna cipom