Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosół z kluchami

Porodowka w Szczecinie.

Polecane posty

Gość rosół z kluchami

Którą bardziej polecacie w Zdrojach czy na Pomorzanach? Jeżeli macie jakieś doświadczenie to prosze piszcie. I mam jeszce jedno pytabie czy test HPV powinnam zrobic sama czy czekac na skierowanie od lekarki? Ile kosztuje wykonanie takiego badania?

Gość manie czy bycie
ja rodzilam na pomorzanach, ale slyszalam, ze w zdrojach jest bardziej kameralnie. tyle ze na pomorzanach w razie czego lepsi specjalisci:)

Gość rosół z kluchami
SLYSZALAM ZE W ZROJACH MA SIE DZIECKO PRZY SOBIE CALY CZAS I W WIEKSZOSCI SA 1 OSOBOWE POKOJE. CZY JAK ZACZNE RODZIC WYSTARCZY ZE TAM POJADE CZY TRZEBA WCZESNIEJ JECHAC DO SZPITALA I MOWIC ZE TAM SIE CHCE URODZIC?

Gość ja rodzilam w zdrojach
było super - naprawde polecam po porodzie masz dziecko wciaz przy sobie aha - mysle, ze nie powinno byc problemu ze szpitalem - ja mieszkalam w Stargardzie i bez problemu rodziłam w Zdrojach

Gość manie czy bycie
na pomorzanach przeciez tez lezy sie z dzieckiem:D tyle ze faktycznie, pokoje 3-5 osobowe, na kawalerke nie ma co liczyc;) jesli chodzi o specjalistow, mysle, ze na pomorzanach sa lepsi, ale warunki zdecydowanie lepsze w zdrojach:)

Gość manie czy bycie
kazdy szpital musi przyjac rodzaca kobiete, nie ma opcji odeslania, nawet w czasie strajku(ja wtedy rodzilam:) ),.

mi test na hpv robili w przychodni studenckiej na bohaterow. nic za to nie placilam wynik nie byl za ciekawy wiec wyslali mnie na dalsze badania na pomarzany, na szczescie wszystko okazalo sie w porzadku. wszytsko na nfz

ja rodziłam na pomorzanach, dziecko ma się przy sobie cały czas, od momentu urodzenia dziecko jest kąpane, badane na sali, nigdzie go nie zabierają, nie ma problemu z obecnością męża przy porodzie, nie trzeba mieć żadnych szkoleń, mojego namówiła położna na izbie przyjęć :D i płaci się tylko 20 zł za ubranko ochronne sale porodowe pojedyncze, z wanną, piłką i nowoczesnymi łóżkami, duże i wygodne sala poporodowa 3 osobowa, opieka dobra, położne miłe, pomocne, tylko nie ma opcji karmienia butelką no i to jednak klinika w razie czego, ze mną dziewczyna urodziła dziecko niecały kilogram i od razu się nim zajęli specjalistycznie, nie w każdym szpitalu odpowiedni sprzęt mają... generalnie byłam zadowolona

Gość rosół z kluchami
dziewczyny a gdzie robiłyscie test na hpv i jaki koszt??? mam pytanie dotyczace rowniez badania toxoplazmozy gdzie ile? wiem ze w medicusie robia wszystkie badania od reki jednak tam jest strasznie drogo

na toxo dał mi lekarz z przychodni, bo to jest na kasę chorych a HPV chyba nie robiłam, co to?

Gość rosół z kluchami
najlepiej chyba bedzie jak pojade do szpitali i zapytam osobiscie.

Gość rosół z kluchami
dziewczyny a skoro juz pytam gdzie i za ile jakie badania, to czy moze robilyscie usg 3d? gdzie je robiłyscie i ile placiłyscie? ja wlasnie je planuje ale koszt 300zł mnie troche przeraza.

Gość manie czy bycie
ja nie robilam, ale wiem, ze robia kolo urzedu miejskiego na felczaka, w szpitalu na uni, cen nie znam, bo mnie nie bylo stac:) ale koszt to minimum 150zl za moich czasow, a rodzilam 1,5 roku temu wiec to cennik sprzed 2 lat:)